2018-10-17 09:16


Dragomir și Sandu ar putea fi audiați în dosarul lui Lobonţ

 |  10:14

Fiindcă FRF a refuzat să aplice o hotărâre judecătorească, Mircea Alic, preşedintele Corvinul Hunedoara, a făcut plângere penală împotriva forului și a câştigat în instanţă dreptul de a primi 900.000 de dolari de la Rapid, ca urmare a transferului lui Bogdan Lobonţ la Ajax Amsterdam. DNA a pornit deja o anchetă în acest caz.

"FRF nu acceptă că societatea pe care funcţionează Rapidul e continuatoarea UFC Rapid, de la care trebuie să recuperăm banii. Există precedent: cazul Poli Iaşi - Daniel Pancu, unde Iaşiul a câştigat la Curtea de Arbitraj! Dar acum ar trebui să ridice licenţa Rapidului din cauza celor 900.000 de dolari, plus penalităţi. Îl deranjează pe Copos, care n-avea dreptul să primească licenţa în ultimii doi ani, şi ar trebui să nu programeze Rapidul până nu achită datoria!", declară preşedintele Corvinul Hunedoara, potrivit .

"… cei de la DNA ne-au solicitat toată documentaţia privind cazul lui Lobonţ", a afirmat juristul FRF, Adrian Stângaciu.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir ar putea fi audiați în acest dosar în care membrii comisiilor şi ai Comitetului de Urgenţă sunt suspectați că au dat decizii opuse instanţelor civile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-23

TAGURI: Lobonţ, DNA, Sandu, Dragomir
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...