2018-12-09 21:51


Dumitru: Mi-am luat la revedere de la premier; a fost o experienţă interesantă - 2

 |  15:46
Dumitru: Mi-am luat la revedere de la premier; a fost o experienţă interesantă - 2

MinistrulAgriculturii Mihail Dumitru a declarat, joi, că a fost invitat de premier laPalatul Victoria, Emil Boc informându-l că se află pe lista miniştrilor carevor fi remaniaţi şi mulţumindu-i pentru colaborare, el luându-şi cu aceastăocazie rămas bun de la şeful Guvernului.

"Amfost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat că sunt pelista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mi-a mulţumit pentru colaborare. Numi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisă. Mi-am luat la revedere şi i-amspus primului-ministru că experienţa mea ca membru al Cabinetului a fostinteresantă şi am exprimat speranţa că ne vom întâlni şi vom colabora şi înviitor, evident, eu din altă postură", a declarat Dumitru.

MiniştriiRadu Berceanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan şi Mihail Dumitru au avutdiscuţii separate, joi, la Palatul Victoria, cu primul-ministru Emil Boc,înaintea Colegiului Director al PDL, în care se va decide remaniereaGuvernului.

Şefulstatului a avut o întrevedere cu Emil Boc în cusul dimneţii, pe temaremanierii.

PentruMinisterul Agriculturii sunt vehiculate numele democrat-liberalului ValeriuTabără, care a mai deţinut această funcţie, precum şi cel al secretarului destat în MADR, Adrian Rădulescu, demnitar asumat de UNPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638942-03-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...