2017-01-22 20:35


Elan Schwartzenberg: Am cumpărat 90% din Realitatea TV. Sebastian Ghiţă rămâne manager

 |  15:08
Elan Schwartzenberg: Am cumpărat 90% din Realitatea TV. Sebastian Ghiţă rămâne manager
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni,într-o conferinţă de presă, că a cumpărat 90% din pachetul de acţiuni altrustului Realitatea, iar Sebastian Ghiţă va rămâne managerul Realitatea Media.

Ioana Vântu, fiica lui Sorin Ovidiu Vântu, a anunţat oficial, luni, înaceeaşi conferinţă de presă că omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noulproprietar Realitatea Media, iar tatăl ei nu mai este asociat în niciun fel înaceastă afacere.

"Euşi fratele meu am vândut toate acţiunile pe care le deţineam în RealitateaMedia. Noul proprietar este Elan Schwartzenberg, iar din acest moment, tatălmeu, Sorin Ovidiu Vântu, nu mai este asociat în niciun fel în această afacere".

ElanSchwartzenberg a mai spus în conferinţă că preţul tranzacţiei esteconfidenţial, adăugând însă că Sorin Ovidiu Vântu şi-a recuperat investiţia.

Deasemenea, el a spus că are acces la fonduri şi investiţii de 100 de milioane deeuro pentru a asigura funcţionarea Realitatea TV.

ElanSchwartzenberg a mai spus că va respecta contractul de management în vigoareîncheiat cu Sebastian Ghiţă.

"Numai fac de mult micromanagement şi, personal, nu mă pricep la mass-media".

Omulde afaceri a mai anunţat că va participa luni seară, de la ora 22.00, la o masărotundă cu jurnalişti proeminenţi ai postului Realitatea TV, cărora le varăspunde la orice întrebări.

Deasemenea, el a mai menţionat că, în afară de luni seară, nu intenţionează sămai apară la Realitatea TV decât în situaţii excepţionale.

Totodată,Elan Schwartzenberg a anunţat că nu are niciun fel de afaceri cu statul şi nuva tolera ca această televiziune să fie folosită pentru afaceri cu statul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image