2016-12-05 02:32

ULTIMA ORA


Elena Udrea crede că Boc va rămâne în istorie ca salvator al României

 |  11:57
Elena Udrea crede că Boc va rămâne în istorie ca salvator al României

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat, luni, că Emil Boc va rămâne în istorie ca premierul care a reuşit să salveze România, adăugând că nu s-a luat încă o decizie cu privire la noul prim-ministru.

'Emil Boc va rămâne în istorie ca premierul care a reuşit să salveze România. A avut un mandat greu, dar de succes. Pleacă într-un moment în care munca şi eforturile îi sunt recunoscute în plan internaţional, a făcut ce trebuie pentru ţară. Se retrage şi lasă locul unui guvern mai bun', a declarat Elena Udrea.

Privitor la formula politică a noului guvern, ministrul Turismului a precizat: 'Coaliţia rămâne unită în jurul proiectului pe care l-am avut. Mergem mai departe. Se va decide în urma consultărilor cu preşedintele cine va fi noul prim-ministru'


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Udrea, Boc, istorie, premier, salvatorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIA
06 Feb 2012

ne apuca rasul-plansul...
MARIA
06 Feb 2012

peronal pentru doamna UDREA> as vrea sa traiti dupa 39 ani vechime, ca profesor, cu 1200 ron...asta ati facut PDL-UL...iar ceilalti ati trimis romanii peste tot in lume numai acasa sa nu fie... sa va puteti imbogatii...
CALIN
07 Feb 2012

Catalin Predoiu va ramane si el in istoria Romaniei ca cel ce a salvt-o pe Udrea din Plescoi si a scolit-o la preacurvie...
GABI64
07 Feb 2012

Asa este boc a facut ceea ce a trebuit pentru tara, foarte bine ca s-a retras si a lasat locul unui guvern mai bun, felicitari emil boc pentru asta.
OANA
07 Feb 2012

asa este boc a luat cea mai buna ecizie acum sa paraseasca guvernul, cum spune si udrea, boc va ramane in istorie ca salvator al romaniei.o decizie buna boc.
ELIDA
07 Feb 2012

Poporul a cerut o schimbare...acum o avem...ministrii ramasi in functii isi vor face in continuare treaba asa cum trebuie!au ramas deoarece meritau acest lucru!!!
LOLI
07 Feb 2012

Schimbarea Guvernului a fost ceruta de catre popor....iar deciziile luate de catre Boc sunt greu de acceptat...dar datorita Guvernului condus de el azi avem o crestere economica de 2,5%!!!
OPREA
07 Feb 2012

Cum a spus Udrea: „Boc a făcut ceea ce trebuie pentru ţară, se retrage şi lasă locul unui guvern mai bun”!Decizii corecte!!!
ABELIA
07 Feb 2012

Udrea a ramas in Guvern deoarece merita acest lucru!A condus foarte bine Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului...si a avut rezultate!Deci merita sa ramana in Guvern!
SEBASTIAN
07 Feb 2012

Ungureanu se va organiza si va avea o echipa competenta in Guvern!Ministrii care merita sa ramana...raman, iar cei care nu au avut rezultate PLEACA!
IAGO
07 Feb 2012

Decizia luata de Presedintele Traian Basescu de a pune pe Ungureanu ca premier este una foarte corecta!sa speram ca isi va forma o echipa competenta pentru a multumi poporul!Iar ministrii precum Udrea trebuie sa ramana in noua echipa!
CRISTINA
07 Feb 2012

Domnul Boc trebuie apreciat pentru munca depusa ca Prim-Ministru, Europa ne lauda pentru masurile luate pentru a iesi din recesiune, Doamna Udrea il apreciaza pe Emil Boc pentru tot ce au facut, si pentru toate legile asumate. Am avut un Guvern foarte bun.
CIPRIAN
07 Feb 2012

Doamna Ministru are dreptate in ceea ce zice, domnul Boc a facut un lucru foarte bun pentru tara, dar acum a constientizat faptul ca trebuie sa lase pe cineva mai bun decat el sa se ocupe de iesirea din criza a Roamniei, nu putem dacat sa ii multumim.
COSMIN
07 Feb 2012

Doamna Udrea ca de obicei are dreptate in ceea ce zice, cred ca este momentul unei schimbari, iar domnul Boc este o persoana capabila care stie cand este momentul sa faca un demers, trebuie sa nu uitam ca Premierul nostru a reusit sa realizeze multe tratate in folosul Romaniei.
GEORGE
07 Feb 2012

Premierul Boc a fost unul dintre cei mai buni politicieni ai nostri de la Revolutie pana in present. A reusit sa obtina contracte importante pentru noi, a facut ca toti ministri nostri sa fie activi si sa isi faca treaba, iar cei care nu erau cu adevarat profesionisti i-a demis pentru a pune pe alti sa faca treaba asa cum trebuie.
DIANA
07 Feb 2012

Doamna Ministru Elena Udrea a avut o opinie buna in privinta demiterii Premierului Emil Boc, este momentul sa avem un Premier mai puternic si mai impunator, nu putem zice ca Boc nu ar fi fost bun dar nu este de el sa se impuna in fata USL-tilor care au avut ca si scop preluarea puterii.
ROTULA
08 Feb 2012

Am avut intotdeauna incredere in modul in care D-l Basescu a condus tara. Masurile de austeritate trebuiau laute, si cred ca au fost laute cele mai bune decizii pentru a evita cat mai mult o noua criza. Pacat ca desi tara a fost scoasa din criza, prin masurile care s-au luat oamenii si-au pierdut increderea in govern. Trebuie totusi ca unii ministri din fostul guvern sa fie si in noul guvern pentru a-i lasa sa termine proiectele pe care le-au inceput si care au avut cele mai mari succese.
CRISS
08 Feb 2012

Sustin Presedintia si politica d-l Basescu. In ultimii ani au fost luate cele mai bune masuri pentru iesirea cat mai rapida si usoara a Romaniei. Cred in continuare ca o schimbare a ministrilor pentru recredibilizarea a guvernului este necesara, insa de asemenea sunt de parere ca ar fi mai utila o schimbare partiala si nu totala a ministrilor. Cred ca M.A.I., Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sau Ministerul Educatie s-au descurcat destul de bine in anul 2011, fapt pentru care optez ca aici sa nu se schimbe nimic.
CODRUT
18 Feb 2012

Elena Udrea va ajuta noul guvern cu expertiza pe care o are in atragerea fondurilor europene. Doamna Udrea va ramane un politician activ, un om implicat aflat mereu in slujba tarii!
VOICU
18 Feb 2012

Doamna Udrea este un politician activ, un om implicat aflat mereu in slujba tarii! Modernizarea Romaniei este principalul obiectiv al Elenei Udrea, mereu in cautare de solutii si de atragere de fonduri pentru realizarea unor obiective indraznete!
OVIDIU
18 Feb 2012

Elena UDREA este un politician credibil datoritata actiunilor sale si faptului ca spune lucrurilor pe nume si nu se teme de manipularea mediatica a turusturilor voiculesciene! Elena Udrea va avea rezultate peste asteptari la alegerile de anul acesta!
SIMION
18 Feb 2012

Modestia este o calitate rara la politicianul dambovitean in schimb ipocrizia ii caracterizeazxa pe marea majoritate dintre ei! Am apreciat mereu corectitudinea doamnei Elena Udrea, un politician pe care l-as vota oricand din toata inima!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Udrea: ”PMP are un tată, Traian Băsescu şi o mamă, Elena Udrea” Candidata independentă la alegerile parlamentare Elena Udrea spune că şi-ar dori să voteze un... 24 Noi 2016 | (6)
Elena Udrea: Actualul Parlament a fost apogeul laşităţii Elena Udrea a declarat, într-un interviu pentru News.ro, că actualul Parlament a fost "apogeul... 02 Dec 2016 | (5)