2016-12-04 04:09

ULTIMA ORA


Elena Udrea: Guvernul va putea plăti salariile şi pensiile în 2012

 |  07:13
Elena Udrea: Guvernul va putea plăti salariile şi pensiile în 2012

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea a scris, luni, pe blogul său, că Guvernul va putea asigura plata salariilor şi a pensiilor în condițiile în care în 2012 nu se va sfârşi criza economică. De asemenea, ministrul consideră că România va continua creşterea economică și va rămâne atractivă pentru investitori.

"Anul acesta, se va confirma faptul că am adoptat măsurile economice şi fiscale corecte, precum şi reformele necesare în sectoarele cheie ale economiei sau în domeniul social. România are aprecierea unanimă a instituţiilor financiare internaţionale şi a celorlalte guverne europene", a explicat Elena Udrea.

"Câştigul cel mare din 2011 este că toate aceste masuri vor face mai uşoară situaţia noastră în noul an, în care, din păcate, nu vom avea parte de sfârşitul crizei economice. Guvernul va putea însă asigura plata pensiilor şi a salariilor, România va rămâne atractivă pentru investitorii străini, vom continua pe drumul creşterii economice, vom absorbi mult mai eficient fondurile europene şi vom rămâne un exemplu de curaj şi responsabilitate în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm", a detaliat ministrul, pe blogul personal.

Potrivit Elenei Udrea, în 2012 se va confirma şi faptul că "solidaritatea este cheia unei parcurgeri rapide şi sigure a crizei".

În încheiere, ministrul a subliniat importanța unor "soluţii reale" și a avertizat în legătură cu riscurile unor "demagogii imorale", informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-08

TAGURI: Udrea, pensii, salariiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MRUXANDRA
04 Ian 2012

Intr-adevar, anul 2012 va fi un an al confirmarilor, un an care le va arata celor care inca nu si-au dat seama, de eficacitatea masurilor luate de guvern!
BRANDU
04 Ian 2012

stim cu totii ca nu se sfarseste criza in 2012, speram insa sa fie mai bine decat pana acum..sunt convinsa ca masurile luate de guvern anul trecut vor da rezultate
MAGDA
04 Ian 2012

In 2012 romanii vor vedea in sfarsit ceea ce au vazut toti europenii, iar ei n-au avut cum din cauza aberatiilor si declaratiilor date de USL. Vor vedea in sfarsit ca masurile adoptate de guvern au fost cele bune, si ca in loc sa o luam la vale ca alte tari din europa (care abia acum adopta masuri de criza) noi vom inregistra crestere economica!
BOGDAN
04 Ian 2012

2012 va fi un an in care toate eforturile politice de redresare vor da roade in sfarsit , iar Romania se va inscrie pe un trend ascendent.
RADU
04 Ian 2012

Simplul fapt ca nu mai trebuie sa ne imprumutam pentru a plati salarii si pensii si suntem in stare sa ne sustinem singuri economia , dovedeste ca masurile luate de guvernul Boc au fost eficiente
MARIUS
04 Ian 2012

Desi blamate de foarte multa lume , reformele guvernului Boc au dovedit si vor dovedi in continuare ca sunt cea mai buna solutie pentru ca Romania sa aiba o crestere economica sanatoasa si in 2012
RAZVAN
04 Ian 2012

Sunt curios , daca era alde Ponta si Crin la putere , mai ajungeam noi in 201 sa vorbim despre asa ceva? Mai mult ca sigur ca nu ! Acum vorbeam despre imprumuturi gigantice de la FMI si Banca Mondiala si despre cum sa ne vindem tara !!
STEFAN
04 Ian 2012

Mereu am fost convins de eficienta guvernului Boc & co , iar anul acesta vor dovedi ca sunt cea mai buna solutie pentru Romania !
GEORGE
04 Ian 2012

MAI STEFAN,ALIAS RAZVAN.....ALIAS JAVRA ORDINARA ...PE CINE VREI SA SUGESTIONEZI MAI ?????...PE STUPID PEOPLE?
MIHAI
04 Ian 2012

Felicitari actualei guvernari pentru ce a reusit sa faca in 2011 , asteptam mai multe in 2012 !!!
PAUL
04 Ian 2012

Corect spus nu iesim din criza in 2012 , insa o ducem mult mai bine decat restul tarilor europene care se clatina pe marginea prapastiei , totul datorita masurilor de austeritate adoptate de guvernul Boc!
BEGU
04 Ian 2012

Degeaba va vaitati voi ca o ducem rau si asa mai departe , sa stiti ca sunt alte tari cu economii mult mai puternice care o duc si mai rau. De ce? Pentru ca nu au avut curaj sa implementeze reforme atat de drastice ca cele din Romania , reforme care si-au atins scopul partial in 2011 si il vor atinge complet in 2012
PREDA
04 Ian 2012

Toate semnele sunt bune si , cum a spus doamna Udrea , beneficiem de increderea organismelor financiare internationale. Cu asta in spate , nu vad de ce 2012 nu ar putea fi un an prosper pentru Romania , desigur cu actuala guvernare si nu cu vreo taratura USL-asa.
COSTEL
04 Ian 2012

Romania este un exemplu viu al tarii care infrunta criza cu capul sus , nu cred ca sunt multe tari europene care pot spune asta in momentul de fata , dat fiind contextul economic.
ALEXA06
04 Ian 2012

Un politician responsabil, ca doamna Udrea stie despre ce vorbeste. Din a cate am remarcat PDL a depasit etapa populismului pt a mai face astfel de delarati doar de dragul imaginii. In alta oridine de idei nu trebui sa uitam ca PRUDENTA a fost cuvantul de oridine in jurul caruia s a creat bugetul pe anul 2012, iar politicieni nostrii au fost constienti de intregul contex socio economic din EU pentru a nu-l respecta. ROMANIA STIE CE FACE!!!!!!!!!!!
TEO
04 Ian 2012

Este normal sa nu iesim inca din criza, suntem in UE, iar asta influenteaza modul in care va evolua economia noastra. Pana acum am aplicat masurile corecte din punct de vedere economic, insa trebuie continuat pe aceeasi linie si in 2012, altfel am sacrificat 2011 degeaba.
EUGEN
04 Ian 2012

Are dreptate d-na ministru Elena Udrea! Nu trebuie sa ne vedem cu sacii in caruta, trebuie sa exercitam in continuare aceeasi precautie ca si pana acum. Sunt convins ca salariile si pensiile vor fi platite, insa de majorari nu putem vorbi decat la jumatatea lui 2012.
MAVERICK777
04 Ian 2012

Intr-adevar, in 2012 se va vedea macar o parte din rodul muncii guvernului Boc, in special ale eforturilor d-nei Udrea. Acum vor vedea romanii ca acele sacrificii de anul trecut nu au fost facute aiurea, iar ca adevaratii dusmani ai dezvoltarii economice a Romaniei sunt USL-istii.
ANDREI MARCU
04 Ian 2012

Romania are una dintre cele mai bune situatii economice din Uniunea Europeana, asta datorandu-se in cea mai mare parte deciziilor PDL si sacrificiului pe care romanii au inteles ca trebuie sa-l faca pentru viitor. Cand cetatenii acestei tari vor vedea rezultatele acestor masuri, este clar ca USL va pica in sondaje.
MENUMORUT
04 Ian 2012

Felicitari doamnei ministru si intregului cabinet Boc pentru curajul de a lua deciziile corecte pentru tara, in ciuda consecintelor electorale! Votati PDL pentru binele Romaniei!
LASCU03
04 Ian 2012

Criza va ma dura, iar ca o consecinta trebuie sa adoptam austeritatea si cumpatarea drept caracteristici ale modului de viata. Acest lucru se traduce prin a cheltui nu mai mult decat produci si a avea un comportament rational de consum. Nu ii blamati pe cei care va indica o cale rationala si nu ii ridicati in slavi pe cei care sprijina mediocritatea.
COSTEA
04 Ian 2012

E normal sa li se para multora ca aceasta guvernare a taiat in carne vie , a taiat salarii , pensii , a dat afara zeci de mii de oameni , insa nu e chiar asa daca stati sa va ganditi putin. Romania este un stat de ASISTATI si BUGETARI care stau si freaca menta pe bani publici , bani pe care tot noi trebuie sa-i platim. Unde e raul in asta ?
RAJA
04 Ian 2012

Guvernarea actuala a reusit enorm de multe , avand in vedere situatia in care se afla intreaga Europa , nu numai tara noastra. Cred cu tarie ca masurile implementate au fost vitale pentru cresterea economica a Romaniei pe termen mediu si lung , la fel cum , fara ele , acum am fi intrat mai mult ca sigur in incapacitate de plata.
ILIE
04 Ian 2012

Bai frate , treziti-va la realitate !!!! Eu nu inteleg cum vine asta , in alte tari la fel se taie si se spanzura , se imprumuta zeci si zeci de milioane de euro, se dau afara s.a.m.d , dar n`am vazut nicaieri ca la roman. Daca face , ca de ce face ? Daca nu face , ca de ce nu face? Trezirea fratilor pana nu e prea tarziu !!!
POLUX
04 Ian 2012

Zeci si sute de mii de romani indoctrinati de vuvuzelele COMUNISTE AKA ANTENELE si VOICULESCU !! Pai voi uitati ma nenorocitilor , catamai namila de palat are spurcatu` ala de comunist si cat a furat ala ?? Voi credeti ca din cauza PDL muriti de foame ? GRESIT , ei au incercat macar sa salveze cat se mai poate dupa ravagiile facute de sleatha iliescu & nastase , aia sunt adevaratii dusmani ai tarii asteia !!!!
AMA
04 Ian 2012

Elena Udrea este unul dintre puţinii oameni politici care-şi iubesc ţara. Simplul fapt că are curaj să spună asta tare mă face să o respect şi mai mult
BOBI
04 Ian 2012

Elena Udrea isi doreste multe de la ţara ei si probabil o sa realizeze tot ce si-a propus. Este cu adevarat un model politic de urmat.
ANDRE
04 Ian 2012

e bine in acest an va putea platii guvernul salariile si pensiile, dar sa vedem daca asa va fi, vom vedea..
CORI
04 Ian 2012

Elena Udrea are dreptate. Cei care au făcut ceva pentru România sunt cei care şi-au asumat riscuri politice. Băsescu şi PDL sunt cei care au reformat ţara nu pentru că au stat cu ochii la sonsaje, ci pentru că au făcut ceea ce trebuie.
DENIS
04 Ian 2012

PDL este un partid curajos şi de aceea România nu este în situaţia Greciei.
ELA
04 Ian 2012

Ministerul Dezvoltării e singurul loc unde se fac investiţii care creează locuri de muncă.
FLO
04 Ian 2012

Mi se pare normal să aloce banii către investiţii în loc să-i dea către pensii şi salarii.
SILVIU
04 Ian 2012

meritam si noi mai multa atentie din partea guvernului, asa se se mai ocupe si de noi, nu doar sa isi bafe in buzunar...
RELU
04 Ian 2012

Problema în România nu este de salarii mici, ci a oamenilor care nu au locuri de muncă.
HORIA
04 Ian 2012

Guvernul Boc este unul dintre cele mai eficiente guverne din Europa. Le transmit celor care încă mai cred că USL poate fi o soluţie, să ţină bine minte situaţia României de acum – când Europa este în recesiune, noi avem creştere economică – pentru că e clar ce se va întâmpla dacă, Doamne fereşte, piraţii din USL ar intra la guvernare: prăbuşirea economică a României şi sărăcie absolută.
IANIS
04 Ian 2012

Romania s-ar duce de rapa fara masurile luate de Doamna Udrea si Guvernul Boc.
JAN
04 Ian 2012

Elena Udrea, ca şi întreg cabinetul Boc au contribuit masiv la stabilitatea economică a ţării.
ALEX123
04 Ian 2012

Problema in Romania este ca Elena Udrea se straduieste sa faca lucruri bune si nu este apreciata ! Trebuie sa vedem ca sunt foarte multi oameni lenesi care nici macar nu vor sa munceasca !
KATI
04 Ian 2012

Elena Udrea este cel mai activ ministru pe care îl are România.
STRADYVARYUS
04 Ian 2012

Vreau sa le urez La multi ani , multa sanatate si putere de munca ! Sa continue munca inceputa in 2011 la fel de bine si in 2012 ! Felicitari PSD-istilor In frunte cu Basescu , Boc si Elena Udrea !
VASI
04 Ian 2012

Tara noastra este un exemplu viu al tarii care infrunta criza cu capul sus , nu cred ca sunt multe tari europene care pot spune asta in momentul de fata , dat fiind contextul economic.
CATA
04 Ian 2012

pt cei care spun ca tara merge rau, cred ca nu prea vad ce se intampla afara. Cred in udrea si-n proiectele ei!
DEEA
04 Ian 2012

macar asta sa plateasca si gurvernul asta, ca si asa sunt niste inapti si nu fac nimic, numai ne fura.
SILE
04 Ian 2012

macar sa plateasca si ei astea, dar sa vedem,cine ii mai crede..la cat ne-au mintit.
ALECA
04 Ian 2012

Guvernul Boc a creat premisele necesare cresteri economice pt noul care abia a inceput. La sf. anului trecut an citit un articol despre masurile anti ciza pe care le-au luat si celelalte stat membre UE acestea erau identice cu ce pe care noi le-am luat. Sa speram ca 2012 va aduce finalul crizei economice!!!
CRISTINA
05 Ian 2012

Guvernul Boc trebuie felicitat pentru prudenta de care a dat dovada in luarea deciziilor, nu este usor sa fi responsabil, in politica nostra sunt nenumarate exemplele celor ce nu isi fac treaba.
ELENA
05 Ian 2012

Elena Udrea, alaturi de cei din guvernul Boc sunt condusi de responsabilitate, cresterea pensiilor si a salariilor trebuie facuta cu cap, sunt decizii importante ce trebuiesc gandite cu cap pentru ca economia sa prospere nu sa decada.
COSMIN
05 Ian 2012

Apreciez optimismul doameni Elena Udrea, cu toate ca este constienta de situatie economica a tarii, face eforturii continue pentru cresterea economica si pentru un trai mai bun.
CIPRIAN
05 Ian 2012

Elena Udrea este un ministru inteligent ce isi face bine treaba pe domeniul ei, stie sa atraga turisti, stie sa investeasca in tara noastra, lupta pentru masuri economice corecte.
DANI
05 Ian 2012

Faptul ca Elena Udrea da dovada de solidaritate nu demonstreaza decat incredere, faptul ca a petrecut la Predeal cu prietenii este un merit pe care trebuia sa il aibe, este un ministru muncitor, inteligent si optimist.
SANDRA
05 Ian 2012

Apreciez modul in care Udrea vede lucrurile , nu cred ca face afirmatii doar de dragul celor spuse. ARE mare dreptate fondurile europnene ne vor salva si ne vor aduce un plus de bunastare.
ALINA234
09 Ian 2012

Guvernul Boc este unul dintre cele mai eficiente guverne din Europa.
ANDREEA
09 Ian 2012

Elena Udrea si intreg cabinetul Boc au contribuit masiv la stabilitatea economica a tarii,iar ceilalti lideri europeni ar avea ceva de invatat de aici.
RALUCA
09 Ian 2012

Sunt putini aceia care si-au asumat riscuri politice si au reusit sa faca ceva pt Romania. Basescu si PDL nu au reformat tara pentru ca au stat cu ochii in sondaje, ci pentru ca au facut ceea ce trebuia.
GEORGIANA.D
09 Ian 2012

Sunt de parere ca nu am ajuns in situatia Greciei tocmai pentru ca am avut la putere un partid curajos care a vazut interesul cetatenilor!
ANDREI
09 Ian 2012

Datorita unor politicieni ca USL,Europa se afla in starea actuala.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DOCUMENT: Legea salarizării unice. Cât vor primi bugetarii din 2017 Ministerul Muncii a transmis spre consultare proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului... 30 Noi 2016 | (1)
Alina Gorghiu: Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale Parlamentarii liberali vor renunța la pensiile speciale din prima lună de mandat, pentru că PNL... 18 Noi 2016 | (7)