2017-01-19 09:13

ULTIMA ORA


Elena Udrea: Guvernul va putea plăti salariile şi pensiile în 2012

 |  07:13
Elena Udrea: Guvernul va putea plăti salariile şi pensiile în 2012

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea a scris, luni, pe blogul său, că Guvernul va putea asigura plata salariilor şi a pensiilor în condițiile în care în 2012 nu se va sfârşi criza economică. De asemenea, ministrul consideră că România va continua creşterea economică și va rămâne atractivă pentru investitori.

"Anul acesta, se va confirma faptul că am adoptat măsurile economice şi fiscale corecte, precum şi reformele necesare în sectoarele cheie ale economiei sau în domeniul social. România are aprecierea unanimă a instituţiilor financiare internaţionale şi a celorlalte guverne europene", a explicat Elena Udrea.

"Câştigul cel mare din 2011 este că toate aceste masuri vor face mai uşoară situaţia noastră în noul an, în care, din păcate, nu vom avea parte de sfârşitul crizei economice. Guvernul va putea însă asigura plata pensiilor şi a salariilor, România va rămâne atractivă pentru investitorii străini, vom continua pe drumul creşterii economice, vom absorbi mult mai eficient fondurile europene şi vom rămâne un exemplu de curaj şi responsabilitate în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm", a detaliat ministrul, pe blogul personal.

Potrivit Elenei Udrea, în 2012 se va confirma şi faptul că "solidaritatea este cheia unei parcurgeri rapide şi sigure a crizei".

În încheiere, ministrul a subliniat importanța unor "soluţii reale" și a avertizat în legătură cu riscurile unor "demagogii imorale", informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-08

TAGURI: Udrea, pensii, salariiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MRUXANDRA
04 Ian 2012

Intr-adevar, anul 2012 va fi un an al confirmarilo r, un an care le va arata celor care inca nu si-au dat seama, de eficacitat ea masurilor luate de guv ern!
BRANDU
04 Ian 2012

stim cu totii ca nu se sf arseste criza in 2012, sp eram insa sa fie mai bine decat pana acum..sunt co nvinsa ca masurile luate de guvern anul trecut vor da rezultate
MAGDA
04 Ian 2012

In 2012 romanii vor vedea in sfarsit ceea ce au va zut toti europenii, iar e i n-au avut cum din cauza aberatiilor si declarati ilor date de USL. Vor ved ea in sfarsit ca masurile adoptate de guvern au fo st cele bune, si ca in lo c sa o luam la vale ca al te tari din europa (care abia acum adopta masuri d e criza) noi vom inregist ra crestere economica!
BOGDAN
04 Ian 2012

2012 va fi un an in care toate eforturile politice de redresare vor da road e in sfarsit , iar Romani a se va inscrie pe un tre nd ascendent.
RADU
04 Ian 2012

Simplul fapt ca nu mai tr ebuie sa ne imprumutam pe ntru a plati salarii si p ensii si suntem in stare sa ne sustinem singuri ec onomia , dovedeste ca mas urile luate de guvernul B oc au fost eficiente
MARIUS
04 Ian 2012

Desi blamate de foarte mu lta lume , reformele guve rnului Boc au dovedit si vor dovedi in continuare ca sunt cea mai buna solu tie pentru ca Romania sa aiba o crestere economica sanatoasa si in 2012
RAZVAN
04 Ian 2012

Sunt curios , daca era al de Ponta si Crin la puter e , mai ajungeam noi in 2 01 sa vorbim despre asa c eva? Mai mult ca sigur ca nu ! Acum vorbeam d espre imprumuturi giganti ce de la FMI si Banca Mon diala si despre cum sa ne vindem tara !!
STEFAN
04 Ian 2012

Mereu am fost convins de eficienta guvernului Boc & co , iar anul acesta vo r dovedi ca sunt cea mai buna solutie pentru Roman ia !
GEORGE
04 Ian 2012

MAI STEFAN,ALIAS RAZVAN.. ...ALIAS JAVRA ORDINARA . ..PE CINE VREI SA SUGESTI ONEZI MAI ?????...PE STUP ID PEOPLE?
MIHAI
04 Ian 2012

Felicitari actualei guve rnari pentru ce a reusit sa faca in 2011 , astepta m mai multe in 2012 !!!
PAUL
04 Ian 2012

Corect spus nu iesim din criza in 2012 , insa o du cem mult mai bine decat r estul tarilor europene ca re se clatina pe marginea prapastiei , totul dator ita masurilor de austerit ate adoptate de guvernul Boc!
BEGU
04 Ian 2012

Degeaba va vaitati voi ca o ducem rau si asa mai d eparte , sa stiti ca sunt alte tari cu economii mu lt mai puternice care o d uc si mai rau. De ce? Pen tru ca nu au avut curaj s a implementeze reforme at at de drastice ca cele di n Romania , reforme care si-au atins scopul partia l in 2011 si il vor ating e complet in 2012
PREDA
04 Ian 2012

Toate semnele sunt bune s i , cum a spus doamna Udr ea , beneficiem de incred erea organismelor financi are internationale. Cu as ta in spate , nu vad de c e 2012 nu ar putea fi un an prosper pentru Romania , desigur cu actuala guv ernare si nu cu vreo tara tura USL-asa.
COSTEL
04 Ian 2012

Romania este un exemplu v iu al tarii care infrunta criza cu capul sus , nu cred ca sunt multe tari e uropene care pot spune as ta in momentul de fata , dat fiind contextul econo mic.
ALEXA06
04 Ian 2012

Un politician responsabil , ca doamna Udrea stie de spre ce vorbeste. Din a c ate am remarcat PDL a dep asit etapa populismului p t a mai face astfel de de larati doar de dragul ima ginii. In alta oridine de idei nu trebui sa uitam ca PRUDENTA a fost cuvant ul de oridine in jurul ca ruia s a creat bugetul pe anul 2012, iar politicie ni nostrii au fost const ienti de intregul contex socio economic din EU pe ntru a nu-l respecta. R OMANIA STIE CE FACE!!!!!! !!!!!
TEO
04 Ian 2012

Este normal sa nu iesim i nca din criza, suntem in UE, iar asta influenteaza modul in care va evolua economia noastra. Pana ac um am aplicat masurile co recte din punct de vedere economic, insa trebuie c ontinuat pe aceeasi linie si in 2012, altfel am sa crificat 2011 degeaba.
EUGEN
04 Ian 2012

Are dreptate d-na ministr u Elena Udrea! Nu trebuie sa ne vedem cu sacii in caruta, trebuie sa exerci tam in continuare aceeasi precautie ca si pana acu m. Sunt convins ca salari ile si pensiile vor fi pl atite, insa de majorari n u putem vorbi decat la ju matatea lui 2012.
MAVERICK777
04 Ian 2012

Intr-adevar, in 2012 se v a vedea macar o parte din rodul muncii guvernului Boc, in special ale efort urilor d-nei Udrea. Acum vor vedea romanii ca acel e sacrificii de anul trec ut nu au fost facute aiur ea, iar ca adevaratii dus mani ai dezvoltarii econo mice a Romaniei sunt USL- istii.
ANDREI MARCU
04 Ian 2012

Romania are una dintre ce le mai bune situatii econ omice din Uniunea Europea na, asta datorandu-se in cea mai mare parte decizi ilor PDL si sacrificiului pe care romanii au intel es ca trebuie sa-l faca p entru viitor. Cand cetate nii acestei tari vor vede a rezultatele acestor mas uri, este clar ca USL va pica in sondaje.
MENUMORUT
04 Ian 2012

Felicitari doamnei minist ru si intregului cabinet Boc pentru curajul de a l ua deciziile corecte pent ru tara, in ciuda conseci ntelor electorale! Votati PDL pentru binele Romani ei!
LASCU03
04 Ian 2012

Criza va ma dura, iar ca o consecinta trebuie sa a doptam austeritatea si cu mpatarea drept caracteris tici ale modului de viata . Acest lucru se traduce prin a cheltui nu mai mul t decat produci si a avea un comportament rational de consum. Nu ii blamati pe cei care va indica o cale rationala si nu ii r idicati in slavi pe cei c are sprijina mediocritate a.
COSTEA
04 Ian 2012

E normal sa li se para mu ltora ca aceasta guvernar e a taiat in carne vie , a taiat salarii , pensii , a dat afara zeci de mii de oameni , insa nu e ch iar asa daca stati sa va ganditi putin. Romania es te un stat de ASISTATI si BUGETARI care stau si fr eaca menta pe bani public i , bani pe care tot noi trebuie sa-i platim. Und e e raul in asta ?
RAJA
04 Ian 2012

Guvernarea actuala a reus it enorm de multe , avand in vedere situatia in ca re se afla intreaga Europ a , nu numai tara noastra . Cred cu tarie ca masuri le implementate au fost v itale pentru cresterea ec onomica a Romaniei pe ter men mediu si lung , la fe l cum , fara ele , acum a m fi intrat mai mult ca s igur in incapacitate de p lata.
ILIE
04 Ian 2012

Bai frate , treziti-va la realitate !!!! Eu nu int eleg cum vine asta , in a lte tari la fel se taie s i se spanzura , se imprum uta zeci si zeci de milio ane de euro, se dau afara s.a.m.d , dar n`am vazut nicaieri ca la roman. Da ca face , ca de ce face ? Daca nu face , ca de ce nu face? Trezirea frati lor pana nu e prea tarziu !!!
POLUX
04 Ian 2012

Zeci si sute de mii de ro mani indoctrinati de vuvu zelele COMUNISTE AKA ANTE NELE si VOICULESCU !! Pa i voi uitati ma nenorocit ilor , catamai namila de palat are spurcatu` ala d e comunist si cat a furat ala ?? Voi credeti ca di n cauza PDL muriti de foa me ? GRESIT , ei au incer cat macar sa salveze cat se mai poate dupa ravagii le facute de sleatha ilie scu & nastase , aia sunt adevaratii dusmani ai tar ii asteia !!!!
AMA
04 Ian 2012

Elena Udrea este unul din tre puţinii oameni polit ici care-şi iubesc ţara . Simplul fapt că are cu raj să spună asta tare mă face să o respect ş i mai mult
BOBI
04 Ian 2012

Elena Udrea isi doreste m ulte de la ţara ei si pr obabil o sa realizeze tot ce si-a propus. Este cu adevarat un model politic de urmat.
ANDRE
04 Ian 2012

e bine in acest an va put ea platii guvernul salari ile si pensiile, dar sa v edem daca asa va fi, vom vedea..
CORI
04 Ian 2012

Elena Udrea are dreptate. Cei care au făcut ceva pentru România sunt cei care şi-au asumat riscur i politice. Băsescu şi PDL sunt cei care au refo rmat ţara nu pentru că au stat cu ochii la sonsa je, ci pentru că au făc ut ceea ce trebuie.
DENIS
04 Ian 2012

PDL este un partid curajo s şi de aceea România n u este în situaţia Grec iei.
ELA
04 Ian 2012

Ministerul Dezvoltării e singurul loc unde se fa c investiţii care creeaz ă locuri de muncă.
FLO
04 Ian 2012

Mi se pare normal să alo ce banii către investiţ ii în loc să-i dea căt re pensii şi salarii.
SILVIU
04 Ian 2012

meritam si noi mai multa atentie din partea guvern ului, asa se se mai ocupe si de noi, nu doar sa is i bafe in buzunar...
RELU
04 Ian 2012

Problema în România nu este de salarii mici, ci a oamenilor care nu au lo curi de muncă.
HORIA
04 Ian 2012

Guvernul Boc este unul di ntre cele mai eficiente g uverne din Europa. Le tra nsmit celor care încă m ai cred că USL poate fi o soluţie, să ţină bi ne minte situaţia Român iei de acum – când Eur opa este în recesiune, n oi avem creştere economi că – pentru că e clar ce se va întâmpla dac , Doamne fereşte, pira ii din USL ar intra la g uvernare: prăbuşirea ec onomică a României şi sărăcie absolută.
IANIS
04 Ian 2012

Romania s-ar duce de rap a fara masurile luate de Doamna Udrea si Guvernul Boc.
JAN
04 Ian 2012

Elena Udrea, ca şi într eg cabinetul Boc au contr ibuit masiv la stabilitat ea economică a ţării.
ALEX123
04 Ian 2012

Problema in Romania este ca Elena Udrea se stradui este sa faca lucruri bune si nu este apreciata ! T rebuie sa vedem ca sunt f oarte multi oameni lenesi care nici macar nu vor s a munceasca !
KATI
04 Ian 2012

Elena Udrea este cel mai activ ministru pe care î l are România.
STRADYVARYUS
04 Ian 2012

Vreau sa le urez La multi ani , multa sanatate si putere de munca ! Sa cont inue munca inceputa in 20 11 la fel de bine si in 2012 ! Felicitari PSD-is tilor In frunte cu Basesc u , Boc si Elena Udrea !
VASI
04 Ian 2012

Tara noastra este un exem plu viu al tarii care inf runta criza cu capul sus , nu cred ca sunt multe t ari europene care pot spu ne asta in momentul de fa ta , dat fiind contextul economic.
CATA
04 Ian 2012

pt cei care spun ca tara merge rau, cred ca nu pre a vad ce se intampla afar a. Cred in udrea si-n pro iectele ei!
DEEA
04 Ian 2012

macar asta sa plateasca s i gurvernul asta, ca si a sa sunt niste inapti si n u fac nimic, numai ne fur a.
SILE
04 Ian 2012

macar sa plateasca si ei astea, dar sa vedem,cine ii mai crede..la cat ne-a u mintit.
ALECA
04 Ian 2012

Guvernul Boc a creat prem isele necesare cresteri e conomice pt noul care abi a a inceput. La sf. anulu i trecut an citit un arti col despre masurile anti ciza pe care le-au luat s i celelalte stat membre U E acestea erau identice cu ce pe care noi le-am l uat. Sa speram ca 2012 va aduce finalul crizei eco nomice!!!
CRISTINA
05 Ian 2012

Guvernul Boc trebuie feli citat pentru prudenta de care a dat dovada in luar ea deciziilor, nu este us or sa fi responsabil, in politica nostra sunt nenu marate exemplele celor c e nu isi fac treaba.
ELENA
05 Ian 2012

Elena Udrea, alaturi de c ei din guvernul Boc sunt condusi de responsabilita te, cresterea pensiilor s i a salariilor trebuie fa cuta cu cap, sunt decizii importante ce trebuiesc gandite cu cap pentru ca economia sa prospere nu s a decada.
COSMIN
05 Ian 2012

Apreciez optimismul doame ni Elena Udrea, cu toate ca este constienta de sit uatie economica a tarii, face eforturii continue p entru cresterea economica si pentru un trai mai bu n.
CIPRIAN
05 Ian 2012

Elena Udrea este un minis tru inteligent ce isi fac e bine treaba pe domeniul ei, stie sa atraga turis ti, stie sa investeasca in tara noastra, lupta pe ntru masuri economice cor ecte.
DANI
05 Ian 2012

Faptul ca Elena Udrea da dovada de solidaritate nu demonstreaza decat incre dere, faptul ca a petrecu t la Predeal cu prietenii este un merit pe care tr ebuia sa il aibe, este un ministru muncitor, intel igent si optimist.
SANDRA
05 Ian 2012

Apreciez modul in care Ud rea vede lucrurile , nu c red ca face afirmatii doa r de dragul celor spuse. ARE mare dreptate fonduri le europnene ne vor salva si ne vor aduce un plus de bunastare.
ALINA234
09 Ian 2012

Guvernul Boc este unul di ntre cele mai eficiente g uverne din Europa.
ANDREEA
09 Ian 2012

Elena Udrea si intreg cab inetul Boc au contribuit masiv la stabilitatea eco nomica a tarii,iar ceilal ti lideri europeni ar ave a ceva de invatat de aici .
RALUCA
09 Ian 2012

Sunt putini aceia care si -au asumat riscuri politi ce si au reusit sa faca c eva pt Romania. Basescu s i PDL nu au reformat tara pentru ca au stat cu och ii in sondaje, ci pentru ca au facut ceea ce trebu ia.
GEORGIANA.D
09 Ian 2012

Sunt de parere ca nu am a juns in situatia Greciei tocmai pentru ca am avut la putere un partid curaj os care a vazut interesul cetatenilor!
ANDREI
09 Ian 2012

Datorita unor politicieni ca USL,Europa se afla in starea actuala.

Adauga un comentariu

Random image