2019-04-25 17:08


Elena Udrea la reunirea PDL Bucureşti: Trebuie să recâştigăm încrederea bucureştenilor

 |  17:06
Elena Udrea la reunirea PDL Bucureşti: Trebuie să recâştigăm încrederea bucureştenilor

Preşedinteleinterimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, duminică, la prima şedinţăa fililalei în noua formulă de coordonare, că nu a venit la conducerea organizaţieipentru a candida la Primăria Capitalei, precizând că misiunea sa esterecâştigarea încrederii bucureştenilor.

"Istoriaorganizaţiei ne obligă pe toţi cei de aici la performanţă şi cred că esteimportant să se ştie că, personal, nu am venit la organizaţia PDL Bucureştipentru a candida la Primăria Capitalei. Misiunea mea este să recâştigămîmpreună încrederea bucureştenilor şi să facem astfel încât bucureştenii sădevină din nou implicaţi în rezolvarea problemelor pe care le avem cu toţii înacest oraş, care creşte de la o zi la alta, aşa cum s-a întâmplat pe vremea luiTraian Băsescu", le-a spus Udrea reprezentanţilor PDL Bucureşti, cărorale-a mulţumit că au venit la această primă întâlnire pe care a solicitat-o.

Udreaa spus că este o mare onoare şi o mare responsabilitate pentru ea să ocupeaceastă funcţie, arătând că organizaţia PDL din Bucureşti este cea mai mare apartidului, care a dat de trei ori primarul general la Capitalei şi de două oripreşedintele României. "Cu timpul, în ultimii ani, am renunţat la modelulTraian Băsescu şi cred că este momentul ca PDL Bucureşti să se reîntoarcă labucureşteni, să facem politica bucureştenilor împreună cu ei. De aceea, eu credcă avem nevoie să deschidem partidul, cred că de acum încolo nu criteriulvechimii în partid trebuie să fie cel care să stea la baza ascensiunii în PDLBucureşti, ci cel al proiectelor", a mai spus Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-08-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZIDEIARNA
26 Iul 2010

da, demisia si punerea voastra la dispozitia parchetului....
VLAD.ADRIAN
27 Iul 2010

Cu siguranta va reusi PDL sa recastige increderea in electorat. Fara nici un dubiu. Doamna Udrea este un super ministru!
Random imageUltimele stiri


STARBAG