2017-01-23 08:46


Elena Udrea, la serviciu pe bicicletă

 |  10:19
Elena Udrea, la serviciu pe bicicletă

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a ținut să marcheze, joi dimineaţă, „Ziua Europeană fără Maşini” mergând la serviciu pe bicicletă.

Angajații Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului(MDRT) vor renunţa, pentru o zi, la maşinile personale sau de serviciu şi vor folosi bicicleta sau mijloacele de transport în comun, după ce data de 22 septembrie a fost declarată „Ziua Europeană Fără Maşini”. „Aş vrea ca oraşul acesta, printre cele mai poluate din Europa, să înceapă să adopte acţiuni de protejare a mediului”, a susținut, joi dimineaţă, Elena Udrea.

"Am vrut să dau un semnal: bicicleta n-o foloseşti doar când vrei să faci sport duminica în parc, ci poate fi un mijloc cu care să te deplasezi prin oraş. Fiind prima experienţă de mers printre maşini cu bicicleta, nu m-am încumetat să port tocuri, dar probabil că voi purta", a declarat ministrul pentru . Data de 22 septembrie a fost declarată „Ziua Europeană Fără Maşini”, parte a „Săptămânii Europeane a Mobilităţii”, și este o iniţiativă a Uniunii Europene îmbrăţişată de 90 de localităţi din Franţa, 629 de localităţi din Spania, 51 de localităţi din Portugalia. În România s-au înscris peste 40 de localităţi, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-02

TAGURI: Udrea, bicicletă, 22 septembrieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image