2017-01-23 06:31


Elena Udrea nu neagă posibila colaborare cu partidul lui Diaconescu

 |  11:36
Elena Udrea nu neagă posibila colaborare cu partidul lui Diaconescu

În situaţia în care Partidul Poporului a lui Dan Diaconescu va intra în Parlament în urma alegerilor din 2012, Elena Udrea a declarat, marţi, că există posibilitatea de a fi luat în calcul pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi a unei coaliţii de guvernare.

Ministrul Turismului a precizat însă că PDL nu i-a făcut până la acest moment nicio ofertă de colaborare lui Dan Diaconescu.

„Trebuie văzut parcursul acestui partid şi trebuie să vedem câtă susţinere va avea din partea populaţiei. Am auzit că domnul Diaconescu vorbea de ofertele care i s-au făcut, însă noi nu i-am făcut astfel de oferte. Totuşi, dacă un partid ajunge în Parlament poate intra în calculele formării unei coaliţii, unei majorităţi parlamentare”, a susţinut ministrul. Elena Udrea consideră că există posibilitatea ca o parte din populaţia care la alegerile trecute nu a votat să susțină pe viitor Partidul Poporului. „Nu aş face acum analize. Probabil că sunt suficient de mulţi cetăţeni care ar vota cu acest partid, dintre cei care nu şi-au exprimat opiniile politice, dintre cei care par că nu sunt interesaţi de actuala scenă politică. Este posibil să existe un procent care să voteze”, a completat Elena Udrea, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-09

TAGURI: Elena Udrea, PDL, Diaconescu, colaborareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
20 Sep 2011

normal ptr ca esti in spate cu ion badea de la dna -sef niro,cu general dan.cu theodor berna asociat cu cocos la ciordela bani autostrazi,cu danu liga deputat pdl-adventist cu care ati furat milioane euro prin emisiunea suta la suta adevarat, cu adrian tarau jr-doasar penal procuror lele ,asociat cu deputat silviu prigoana la rosal in chicago-dna e mai corupta ca voi
METIN CERCHEZ
20 Sep 2011

cei care aveti copii sa fie violati de cei de la otv-pedofilii doru iuga,parv,naomi-oamenii lui dan diaaconescu

Adauga un comentariu

Random image