2017-01-20 07:43

ULTIMA ORA


Elena Udrea şi prinţul Charles, campionii Carpaţilor

 |  11:41
Elena Udrea şi prinţul Charles, campionii Carpaţilor

Ministrul român al turismului şi dezvoltării regionale, Elena Udrea, şi-a exprimat în această săptămână aprecierea faţă de prinţul de Wales pentru sprijinul acordat de acesta campaniei menite să protejeze ultima regiune cu adevărat sălbatică din Europa, în Munţii Carpaţi, şi pentru că a dat o mână de ajutor în atragerea vizitatorilor în România, scrie sâmbătă cotidianul The Daily Telegraph, într-un material publicat în ediţia online.

Articolul este ilustrat de o fotografie în care Elena Udrea şi prinţul Charles apar unul lângă celălalt, fotografia fiind însoţită de explicaţia 'Campioni ai Carpaţilor: Elena Udrea, ministrul turismului din România, şi prinţul de Wales'.

Ziarul britanic notează că, după ce s-a întâlnit recent cu prinţul la Clarence House, Elena Udrea l-a descris ca pe 'un bărbat minunat' care este perceput ca un erou în România. Prinţul Charles 'a făcut mai mult pentru imaginea României, decât oricare dintre noi', a declarat Udrea, potrivit The Daily Telegraph, care mai consemnează o declaraţie a ministrului român: 'Entuziasmul său pentru ţara noastră a reprezentat o inspiraţie'.

Prinţul Charles, o rudă îndepărtată a lui Vlad Ţepeş, potrivit sursei citate, este pasionat de regiunea carpatică şi deţine două proprietăţi în această zonă, ambele fiind transformate în case de oaspeţi, aminteşte ziarul. Într-un documentar recent difuzat de Travel Channel, Wild Carpathia, prinţul Charles a declarat că este vital ca nesfârşitele păduri din această zonă să fie protejate de tăietorii de lemne, salvându-le astfel de la soarta pe care au avut-o cea mai mare parte din pădurile din Marea Britanie. 'Dacă vom continua la fel (ca în Marea Britanie), vom termina în distrugere şi oamenii vor spune mai târziu: 'Le vrem înapoi''', a spus el.

Ministrul Udrea spune că prinţul Charles a contribuit la focalizarea atenţiei asupra uneia dintre cele mai neobişnuite destinaţii de vacanţă din Europa şi că sprijinul acestuia s-a armonizat cu eforturile ei de a prezenta România drept o destinaţie 'verde', potrivită pentru vacanţe în natură. Există ceva unic în legătură cu Carpaţii, spune ea, care consideră că Delta Dunării este un alt loc în România apreciat de iubitorii de natură şi păsări, informează Agerpres.

'Mulţi britanici au văzut probabil ţări precum Franţa, Spania şi Italia, dar România este ceva diferit. Aici veţi găsi o fuziune între trecut şi prezent; adevărata sălbăticie - şi şansa reală de a vedea un urs brun', spune Udrea. Sau chiar pe moştenitorul tronului (britanic), completează cotidianul The Daily Telegraph.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-29

TAGURI: elena udrea, charles, wales, muntii carpati, europaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

EMILIA
21 Noi 2011

Cresterea turismului romanesc se datoreaza numai Doamnei Elena Udrea care a realizat multe proiecte de succes.
DIANA
21 Noi 2011

Implicarea Printului Charles in proiectele Romaniei pentru a colabora in proiecte a fost cea mai buna alegere facuta de Elena Udrea.
FLORY
21 Noi 2011

Creşterea turismului românesc este rezultatul tuturor acestor întâlniri şi momente de promovare pe care le realizează Elena Udrea.
ANDRADA
21 Noi 2011

Desi femeie,este cel mai de succes si activ ministru pe care l-a avut Romania!
FLORIN
21 Noi 2011

De ce va uitati mereu la ambalaj! Femeia a demonstrat mereu ce face si ca e capabila sa schimbe romania!!! Dovada uitati-va cat s-a schimbat turismul din ro!!
REX
21 Noi 2011

Întâlnirea Elenei Udrea cu Prinţul Charles s-a făcut la cererea acestuia din urmă. O invitaţie la ceai ca semn de recunoaştere a lucrurilor extraordinare făcute pentru turismul românesc.
OVIDIU
21 Noi 2011

De departe Elena Udrea este cel mai bun ministru din actualul guvern. Realizarile sale vorbesc de la sine despre capacitatea acestui om de a dezvoltare proiecte de amploare, de a organiza licitatii fara incidente, de atrage banii europeni si de a prezenta un brad turistic pentru Romania. Presa internationala confirma aceste realizari si ne face un imens serviciu...toate astea datorita doamnei ministru care a astras ambasadori de seamna pentru turismul romanesc FELICITARI ELENA UDREA!

Adauga un comentariu

Random image