2016-10-25 13:31

ULTIMA ORA


Elena Udrea și Prinţul Charles s-au întâlnit la Londra

 |  07:52
Elena Udrea și Prinţul Charles s-au întâlnit la Londra

Răspunzând unei invitaţii lansată de Prinţul Charles, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a avut o întrevedere cu acesta marţi seară, la Londra.

  Întrevederea a avut loc la 17.40, la Clarence House, reşedinţa oficială a Prinţului Charles.

"Am avut o întâlnire în această seară cu Alteţa Sa Regală Charles, Prinţul de Wales, un extraordinar prieten al României şi un minunat ambasador al turismului românesc", a scris Elena Udrea pe pagina de facebook.

Deși Elena Udrea nu a oferit detalii despre întâlnire, cunoscând pasiunea prinţului de Wales pentru România, întrevederea dintre cei doi ar avea legătură cu planurile de promovare ale ministrului turismului.

Prințul Charles a apărut într-un documentar de 60 de minute despre Transilvania, realizat şi difuzat de Travel Channel. Filmul se încheie cu o glumă a prințului în care acesta afirmă că este urmaşul lui Vlad Ţepeş: "Genealogia arată că sunt urmaşul lui Vlad Ţepeş. Astfel că am legătură cu România".

De asemenea, Prinţul Charles a subliniat frumuseţea Transilvaniei și a avertizat că dacă aceste locuri ar dispărea ar fi o mare pierdere pentru întreaga umanitate. "Încă de la prima mea vizită în Transilvania, am fost fascinat de această minunată parte de lume. Situată în sud-estul Europei, în centrul României, Transilvania este un loc de o frumuseţe extraordinară, bogată în cultură", a declarat Prinţul Charles, într-un interviu pentru TVR1, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: Udrea, Charles, LondraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIAN
17 Noi 2011

Charles de Romania ?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Russia Today rămâne fără conturi la Londra Unul dintre instrumentele cele mai puternice de propagandă ale Kremlinului, canalul de știri în... 17 Oct 2016 | (0)
Brexit. Ratificare în Parlament Parlamentul de la Londra probabil va trebui să ratifice acordul privind ieşirea Marii Britanii... 18 Oct 2016 | (0)