2017-01-22 05:37

ULTIMA ORA


Elena Udrea și Prinţul Charles s-au întâlnit la Londra

 |  07:52
Elena Udrea și Prinţul Charles s-au întâlnit la Londra

Răspunzând unei invitaţii lansată de Prinţul Charles, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a avut o întrevedere cu acesta marţi seară, la Londra.

  Întrevederea a avut loc la 17.40, la Clarence House, reşedinţa oficială a Prinţului Charles.

"Am avut o întâlnire în această seară cu Alteţa Sa Regală Charles, Prinţul de Wales, un extraordinar prieten al României şi un minunat ambasador al turismului românesc", a scris Elena Udrea pe pagina de facebook.

Deși Elena Udrea nu a oferit detalii despre întâlnire, cunoscând pasiunea prinţului de Wales pentru România, întrevederea dintre cei doi ar avea legătură cu planurile de promovare ale ministrului turismului.

Prințul Charles a apărut într-un documentar de 60 de minute despre Transilvania, realizat şi difuzat de Travel Channel. Filmul se încheie cu o glumă a prințului în care acesta afirmă că este urmaşul lui Vlad Ţepeş: "Genealogia arată că sunt urmaşul lui Vlad Ţepeş. Astfel că am legătură cu România".

De asemenea, Prinţul Charles a subliniat frumuseţea Transilvaniei și a avertizat că dacă aceste locuri ar dispărea ar fi o mare pierdere pentru întreaga umanitate. "Încă de la prima mea vizită în Transilvania, am fost fascinat de această minunată parte de lume. Situată în sud-estul Europei, în centrul României, Transilvania este un loc de o frumuseţe extraordinară, bogată în cultură", a declarat Prinţul Charles, într-un interviu pentru TVR1, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: Udrea, Charles, LondraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIAN
17 Noi 2011

Charles de Romania ?

Adauga un comentariu

Random image