2017-01-21 15:25

ULTIMA ORA


Emil Boc: Aveţi grijă de părinţii dumneavoastră

 |  10:29
Emil Boc: Aveţi grijă de părinţii dumneavoastră

Premierul Emil Boc a ajuns, marţi seară, la Cluj-Napoca, unde tatăl său - Ioan Boc -, internat la Spitalul de Recuperare, a decedat, la vârsta de 87 de ani. Primul-ministru a venit la spital împreună cu soţia sa şi cele două fiice.

La spital au ajuns şi fraţii premierului - Traian şi Ioan Boc.

"Aveţi grijă de părinţii dumneavoastră. Este cel mai frumos dar pe care îl puteţi primi de la Dumnezeu", a declarat şeful Executivului, marcat de clipele grele prin care trece. 

Deși premierul afirmase sâmbătă, după vizita făcută la spitalul clujean, că se aşteaptă la "progrese mărunte" în privinţa stării de sănătate a tatălui său şi nu la minuni, starea acestuia s-a agravat neaşteptat marţi seara. La producerea unui stop cardio-respirator medicii au încercat o resuscitare a pacientului, timp de peste 45 de minute, fără însă a-l putea salva.

Tatăl premierului a suferit în trecut şi alte accidente vasculare cerebrale. Acesta a fost internat, în noiembrie, pentru câteva zile, cu o afecţiune pulmonară, la Spitalul de Pneumologie.  La împlinirea a peste 50 de ani de căsnicie, în luna iulie a acestui an, părinţii premierului, Ioan şi Ana Boc, au fost omagiaţi, cu ocazia primei ediţii de la Răchiţele a sărbătorii "Fiii satului", și au primit, alături de alte două perechi de seniori, o diplomă şi un premiu pentru "Cel mai în vârstă cuplu din comuna Mărgău".

Ioan Boc va fi înmormântat în satul Răchiţele din judeţul Cluj, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-12

TAGURI: Emil_Boc, Ioan_Boc, părințiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image