2017-01-16 12:52

ULTIMA ORA


Emil Boc crede în nevinovăţia lui Apostu

 |  07:31
Emil Boc crede în nevinovăţia lui Apostu

Premierul Emil Boc a declarat, luni seară, că el crede în nevinovăţia lui Sorin Apostu şi speră ca primarul clujean să demonstreze în faţa instanţei că este nevinovat 'pentru că a avut un rol decisiv în modernizarea Clujului'. Boc se îndoiește că Apostu are legătură cu pepenarii și-i acordă, ca de altfel fiecărui coleg, prezumţia de nevinovăţie.

'Cred în nevinovăţia lui şi sper să şi-o demonstreze în faţa instanţei de judecată, pentru că a fost un om care a avut un rol decisiv în modernizarea Clujului, alături de mine şi alţi colegi. Şi e un om care îşi iubeşte familia, e un om care ţine foarte mult la copii, e un om care cred că îşi va demonstra nevinovăţia', a subliniat premierul. Emil Boc acordă fiecărui coleg prezumţia de nevinovăţie. 'Cu atât mai mult despre colegul meu trebuie să spun că beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Sunt convins că în faţa instanţei de judecată îşi va demonstra această nevinovăţie. Mă îndoiesc că, de exemplu, acele afirmaţii că avea treabă cu pepenarii sunt reale. Mă îndoiesc cu sinceritate pentru că totuşi am lucrat câţiva ani buni, nu am auzit despre asemenea discuţii. Nu ştiu contractele despre care se face referire cu privire la firma de avocatură şi relaţia cu omul de afaceri, dar sunt convins că el nefiind în situaţia de a se apăra, de a putea să spună public... Partidul s-a comportat aşa cum s-a comportat în raport cu oricine, nu a făcut o excepţie…', a explicat Emil Boc. Deși a spus că îl cunoaşte pe Apostu din 2004, premierul a revenit precizând că îl ştie încă din anul 2000. 'Îl cunosc din anul 2004, dacă nu greşesc... Nu, nu, greşesc, din anul 2000, din perioada de opoziţie', a adăugat Boc.

În urma deciziei din 9 decembrie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), care a hotărât definitiv respingerea recursului la decizia Curţii de Apel Cluj din 5 decembrie de prelungire a mandatului de arestare preventivă cu 30 de zile, primarul suspendat al Clujului Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia îşi vor petrece Sărbătorile în arest, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-20

TAGURI: Sorin_Apostu, BocComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image