2017-01-23 21:01


Emil Boc: E de discutat despre alegerile anticipate

 |  20:18
Emil Boc: E de discutat despre alegerile anticipate

Premierul Emil Boc a afirmat, sâmbătă, că este de discutat dacă ar trebui să se declanşeze alegerile anticipate. Totodată, preşedintele PDL a salutat ideea sesiunii extraordinare a Parlamentului care va dezbate detaliat situaţia politică din țară.

"E important să păstrăm cadrul democratic, să respingem orice formă de violenţă stradală care ne poate compromite orice lucru bun pe care l-am făcut în democraţia românească din ultimii 20 de ani şi să intensificăm dialogul social şi politic. De aceea salut ideea sesiunii extraordinare a Parlamentului pentru a putea merge mai departe în cadrul instituţional pe care îl avem. (...) Discutăm dacă e mai bine (n.r. ca alegerile) să se facă cu două luni mai repede decât ar fi programate, dacă se declanşează mecanismul alegerilor anticipate. E de discutat şi Parlamentul, luni, va întoarce pe toate faţetele această situaţie politică din România", a declarat premierul.

Emil Boc a subliniat că protestele din ultimele zile sunt îndreptate împotriva tuturor politicienilor și acest lucru se poate observa din declaraţiile participanților la manifestații. "Cel puţin în Bucureşti foarte multe accente ale protestelor sunt antisistem, adică oamenii pe bună dreptate au nemulţumiri cu privire la întreaga clasă politică din ultimii 20 de ani şi acest lucru se poate observa din declaraţiile lor, din formele de protest pe care le au în special în Bucureşti. Pentru întreaga clasă politică este semnul că e nevoie de un alt tip şi mod de a face politică, care să ţină mult mai mult cont de ceea ce gândeşte şi face cetăţeanul", a precizat Emil Boc. Parlamentul se va reuni în sesiune extraordinară luni şi marţi, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-06

TAGURI: Boc, alegeri, anticipateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image