2017-01-21 15:26

ULTIMA ORA


Emil Boc face apel la unitate pentru interesele României

 |  10:43
Emil Boc face apel la unitate pentru interesele României

Premierul Emil Boc, în mesajul său transmis cu ocazia zilei Unirii Principatelor Române, a afirmat că este un bun prilej pentru a se reflecta asupra unor valori fundamentale, iar acum, la fel ca în urmă cu 153 de ani, este nevoie de unitate pentru a apăra interesele României. Totodată, premierul a subliniat că marile momente istorice obligă întreaga clasă politică să dovedească unitate, responsabilitate şi curaj.

'Marcăm astăzi 153 de ani de la Unirea Principatelor Române, etapă crucială pentru evoluţia României moderne şi, totodată, un bun prilej să reflectăm asupra unor valori fundamentale. Acum, la fel ca în urmă cu 153 de ani, este nevoie de unitate pentru a apăra interesele României. Noi, românii, am fost uniţi în jurul idealurilor naţionale şi în jurul interesului ţării  în toate momentele de cotitură ale istoriei. Un arc peste timp ne dovedeşte perenitatea şi actualitatea acestei valori", a precizat Emil Boc, în mesajul transmis de Biroul de Presă al Executivului.

Șeful Guvernului a precizat că oamenii politici trebuie să dea dovadă de maturitate, înţelepciune şi să promoveze proiecte care să construiască România. "Este o pildă pe care noi, oamenii politici, trebuie să o avem în vedere mai ales în această conjunctură socială şi economică. Marile momente istorice ale României obligă, încă o dată, întreaga clasă politică să dovedească unitate, responsabilitate şi curaj, asemenea înaintaşilor. Este datoria oamenilor politici să  dea dovadă de maturitate, înţelepciune şi să promoveze proiecte care să construiască, în continuare, România ca un stat european modern, în beneficiul românilor. Este timpul să înlocuim confruntarea cu competiţia şi, împreună, să reflectăm în interesul românilor din ţară şi din afara graniţelor", a adăugat premierul, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-09

TAGURI: Unirea_Principatelor, Boc, unitateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALBERTO
24 Ian 2012

Mancai-ar tata de revolutionari! Bravo mai draga! Uslasii sunt cei mai potenti revolutionari ai lui Ilici din ' 89 incoace. Inca o mineriada, doua si cand ajunge sleahta mafiota a psd+pnl la putere, v-ati scos! Bolsev
ANA
24 Ian 2012

USL se afla deja in campanie electorala. Demisia Guvernului nu este o solutie pentru problemele economice ci este singura solutie ca Ponta si Crin sa ajunga mai repede la Putere.
MUSHY
24 Ian 2012

Interesul electoral al liderilor opozitiei este mai important decat fondurile europene pe care Romania poate sa le atraga in 2012. Fac orice ca sa ajunga la putere.
AXXE
24 Ian 2012

Pe mine o tara condusa de ceata lui Antonescu sau de gasca glumeata a lui Ponta ma incanta la fel de mult ca si o lamiae stoarsa. Doar nu credeti ca daca ne batem acum pe strazi pentru intrarea USL-ului la conducere, vom avea apoi o viata mai armonioasa. Nu cred ca dupa aceste proteste Dumnezeu va picta in culori paradisiace viitorul Romaniei..
ANDY
24 Ian 2012

Consider ca rascoala asta din ultima saptamana a fost o poponarie jenanta si inutila, facuta de oameni care vad problema, n-au nici o idée cum ar arata o solutie, si s-au pus sa tipe ca ne merge rau, dar n-au nici o idée cum sa o resolve sau cine ar putea sa o resolve..
GELU
24 Ian 2012

Mare turma de oameni se aduna ca oile in Piata Victoriei ca cica ei o duc rau si sustin ca ei incearca sa schimbe ceva. Oare de ce oamenii nu inteleg ca aici nu e serbarea de clasa a 7-a, in care si prostul clasei ia mentiune. In viata reala se pune doar cand schimbi ceva nu incercatul. Iar punerea USL-ului la conducere nu schimba nimic situatia.
COSTE
24 Ian 2012

Desi nesimtirea USL-ului a ajuns demult la cote maxime, azi s-a intamplat din nou prin profanarea zilei UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE, zi in care conducerea tarii sa fie unita cu cetatenii, in nici un caz nu cred ar trebui sa existe proteste in aceasta zi. Oricum e de inteles din partea unor oameni care habar nu au ca, inca de pe vremea cand se incaltau cu fesul, tricolorul romanesc nu are prezenta nici o gaura in el.
ALINA
24 Ian 2012

USL vrea doar haos in tara asta, pentru ca altfel nu pot castiga alegerile in mod corect! De unde se deziceau de participarea la proteste, acum aduc autocare cu manifestanti si instiga la violenta in direct la tv!.
ANDERSON
24 Ian 2012

Sutin Presedentia si Guvernul actual, pentru ca au fost singurii care au creat o imagine pozitiva a Romaniei, imagine pe care USL vrea sa o strice cu orice pret, pentru a putea intra la putere in mod abuziv prin mijloacele de manipulare a pupulatiei si prin haosul creat in urma protestelor..
DIVA
24 Ian 2012

poporul nu vrea schimbarea actualului guvern.de ce voi decat cei de la usl acet lucru?o sa va dau si raspunsul:usl vrea doar puterea din stat, fara sa fie alaturi de noi romanii adevarati.au inceput prin acapararea trusturilor de presa tocmai ca sa poata manipula pe partea de media lumea.afara cu sistemul comunist al liderului victor ponta..
STUDENTUL
24 Ian 2012

Sunt student la Politehnica, iar liderii de la UNSR mi-au cerut sa ies in strada, sa protestez impotriva PDL. Mi s-a spus ca daca voi fi prezent in locurile in care se filmeaza si daca sunt vocal impotriva lui Basescu, unii profesori vor fi atenti cu mine in sesiune. ..
MITICA
24 Ian 2012

USL, cat o sa mai continuati cu toata mascarada aceasta si cu tot teatrul pe care il jucati, sa va fie rusine pentru manipularea populatiei in masa si pentru toate injuriile aduse presedentiei si guvernului. Ne-am saturat de voi! Ce vreti sa rezolvati cu toate acestea? Nu o sa va voteze nimeni!.
ANDRA
24 Ian 2012

USL vorbeste de alegeri anticipate în conditiile în care oricum vom avea alegeri anul acesta, de ce oare atât graba? Le este oare frica ca în luna Noiembrie nu vor fi alesi? Oameni buni, gânditi-va ca opozitia si în special PSD-ul vrea sa ajunga la putere cu orice pret. Economia tarii începe sa creasca, sa mai avem putina rabdare si vom vedea rezultatul bun al masurilor asumate de Guvernul Boc. La toti ne este greu în aceasta perioada... nu trebuie sa darâmam ce altii au inceput sa reconstruiasca, trebuie sa-i ajutam si noi la constructia aceasta numita REFORMA, avem nevoie de asa ceva în România..
MARIN
24 Ian 2012

Ce cădere morală au să ne ceară nouă renunţarea la putere Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Relu Fenechiu, Radu Mazăre, Varujan Vosganian, Victor Hrebenciuc şi toată cohorta lor de activişti îmbătrâniţi în rele, acuzaţi în sute şi sute de dosare de corupţie, printre care singurele figuri luminoase şi promiţătoare sunt cele ale lui Nicu Bănicioiu, Robert Negoiţă şi Tudor Chiuariu?
NEO
24 Ian 2012

NU sustineti interesele meschine ale opozitiei… NU lasati aceasta mana de mincinosi si manipulatori sa fie imaginea Romaniei, sa ne duca de nas pe toti,san e subjuge constiinta..
MAI
24 Ian 2012

Romania nu merita o imagine negativa pe plan extern asa cum incearca USL-ul sa o zugraveasca. USL ingroapa imaginea tarie in mizerie , rusine lor …….
ANA
24 Ian 2012

cei care trimit oamenii in strada...ar trebui sa vina cu solutii… nu sa provoace scandaluri peste scandaluri..
CRISTI
25 Ian 2012

Suntem alaturi de Premier si de Presedinte!!!

Adauga un comentariu

Random image