2017-01-23 14:55


Emil Boc, huiduit la Alba Iulia

 |  11:19
Emil Boc, huiduit la Alba Iulia

La ceremoniile organizate la Alba Iulia de Ziua Naţională a României, premierul Emil Boc a fost huiduit de mai multe persoane din mulţime, în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul.

Manifestările organizate la Alba Iulia au început în jurul orei 9.00 cu un ceremonial de depuneri coroane de flori la statuile lui I.I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din centrul municipiului.

Premierul Emil Boc a ajuns în jurul orei 10.00, iar în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul a fost huiduit de mai multe persoane din mulţime, acestea strigând şi "Hoţii".

Susținătorii PDL au încercat să acopere huiduielile, scandând "România, România", iar unul dintre aceştia a strigat către cei care huiduiau:"Terminaţi măi nesimţiţilor".

Cu feţele acoperite cu fulare sau eşarfe tricolore şi cântând diverse melodii patriotice, un grup format din aproximativ 300 de tineri a scandat lozinci prin care cereau unirea Basarabiei cu România, afișând bannere mari cu mesajul: "Ridică-te Ştefane cu braţul tău cel sfânt şi uneşte Basarabia cu al patriei pământ" şi "Basarabia e România".

Aceștia au declarat că sunt studenţi atât din România, cât şi din Basarabia.

Evenimentul adună aproximativ două mii de persoane, între care ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, liderul PNL, Crin Antonescu, fostul premier Adrian Năstase, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, liderul PC, Daniel Constantin, primarul din Chişinău, Dorin Chirtoacă şi liderul PNŢCD Victor Ciorbea, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-04

TAGURI: Boc, hiuduitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image