2016-10-28 00:03

ULTIMA ORA


Emil Boc: PDL nu a discutat posibilitatea demisiei premierului

 |  07:10
Emil Boc: PDL nu a discutat posibilitatea demisiei premierului

Premierul Emil Boc a susţinut, luni, că în interiorul PDL nu s-a discutat posibilitatea demisiei sale din funcţia de prim-ministru. 'Nu am avut o asemenea variantă în calcul', a declarat premierul.  Emil Boc a afirmat că, referitor la opinia eurodeputatului PDL Theodor Stolojan, potrivit căreia în acest moment o remaniere guvernamentală este tardivă, va lua o decizie împreună cu preşedintele României.

'Eu o ascult şi iau decizii, împreună cu preşedintele României, pe marginea unui asemenea subiect. Deci, ascultă, toată lumea poate să-şi expună punctele de vedere, decizia este la preşedinte şi la premier (…) Aceste analize le facem la timpul potrivit şi la momentul potrivit. Ele nu se trâmbiţează nici cu o zi înainte, nici cu lună înainte, nici cu trei, prin presă', a declarat Boc, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: Boc, demisieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Demisie surpriză în CSM Cu doar două luni înainte ca actualul CSM să își termine mandatul, judecătorul Horațius... 24 Oct 2016 | (2)
Demisie în PNL. Lucia Varga renunţă la funcţie Deputatul PNL Lucia Varga demisionează din funcția de copreședinte al organizației de femei a... 10 Oct 2016 | (0)