2017-01-24 19:34


Emil Boc va participa la şedinţa pentru dialog social

 |  10:52
Emil Boc va participa la şedinţa pentru dialog social

Premierul Emil Boc va participă, marţi, la şedinţa Consiliul Naţional Tripartit pentru Dialog Social, care va începe la ora 14:00, la Palatul Parlamentului. PDL a hotărât să trimită invitaţii în vederea unui dialog cu Opoziţia, cu societatea civilă, cu patronatele şi sindicatele, a declarat purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor, Sever Voinescu.

"E limpede că a apărut o crevasă între politicieni şi societate, e limpede că a apărut o crevasă între Putere şi Opoziţie în spectrul politic şi PDL a luat decizia să înceapă chiar de astăzi un dialog structurat pe trei paliere. Astfel, PDL va trimite chiar începând de astăzi invitaţii către structurile cele mai importante ale societăţii civile din România pentru a veni la dialog şi pentru a încerca să găsim împreună o cale de ieşire din această situaţie, domul prim-vicepreşedinte Baconschi a fost însărcinat de Colegiul Director să organizeze acest dialog", a explicat purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor.

Totodată, secretarul general PDL Ioan Oltean a fost desemnat să conducă un dialog cu structurile sindicale şi patronale. "S-a decis să înceapă un dialog structurat cu structurile sindicale şi cu structurile patronale, domul secretar general Ioan Oltean a fost însărcinat să genereze şi să conducă acest dialog, de asemenea ne dorim şi vom începe un dialog cu celelalte partide politice, sigur cu cei din opoziţie, pentru că dialogul cu colegii din coaliţie este practic neîntrerupt şi domnul preşedinte Emil Boc a fost desemnat să genereze şi să gestioneze acest dialog", a adăugat Sever Voinescu, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-17

TAGURI: Boc, ședință, dialog, Sever_VoinescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image