2017-01-24 23:25


Eplozie la poligonul SRI de la Chitila. Purtătorul de cuvânt al SRI: Nu a fost urmată de un incendiu

 |  13:39
Eplozie la poligonul SRI de la Chitila. Purtătorul de cuvânt al SRI: Nu a fost urmată de un incendiu
Exploziacare s-a produs, marţi dimineaţă, în Poligonul SRI de la Chitila şi în urmacăreia un genist a fost rănit nu a fost urmată de incendiu, a declarat pentruMEDIAFAX şeful Biroului de Presă al SRI Sorin Sava.

Savaa explicat că a fost vorba despre o explozie a unei lumânări fumigene, iardeflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

Ela precizat că în urma exploziei un specialist genist al Brigăzii Antiteroristea fost rănit, fiind transportat la spital.

"Specialistulgenist al Brigăzii antiteroriste este internat în spital", a spus Sava,precizând că SRI aşteaptă informaţii despre starea acestuia de sănătate.

Potrivitacestuia, rănitul este maistru militar în Brigada Antiteroristă, are 40 de anişi este un foarte bun specialist în domeniul pirotehnic, având experienţăinternă şi internaţională.

Oexplozie s-a produs, marţi, la un centru de pregătire SRI de la Chitila.

Purtătorulde cuvânt al SRI, Marius Bercaru, preciza că incidentul a avut loc în timpulunui exerciţiu de pregătire specific Brigăzii antiteroriste, la care participaumai mulţi pirotehnişti.

Bercarumai spunea că acesta este un incident izolat, iar astfel de exerciţii suntuzuale.

Inspectoratulpentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a fost sesizat prin 112 în legătură cuproducerea acestui incident, la ora 8.58, a declarat, pentru MEDIAFAX, AncaOnofrei, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Potrivitlui Onofrei, pompierii s-au deplasat la faţa locului, dar nu au primit acceptulsă intervină, astfel că s-au întors la bază fără să intervină.

"Dacăeste vorba de o unitate militară, unităţile militare au serviciu propriu deintervenţie şi îşi gestionează singure situaţia. Noi nu am intervenit", aspus Anca Onofrei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image