2018-12-13 10:39


Eto'o a semnat un contract pe trei ani cu Anji Mahacikala

 |  14:59
Eto'o a semnat un contract pe trei ani cu Anji Mahacikala

Atacantul camerunez Samuel Eto'o s-a despărţit de echipa italiană de fotbal Inter Milano şi a semnat un contract pe trei ani cu Anji Mahacikala, a anunţat clubul rus într-un comunicat oficial.

'În această seară (miercuri), atacantul lui Inter Milano, Samuel Eto'o, a semnat un contract pe trei ani cu Anji Mahacikala', a precizat clubul caucazian, fără să dezvăluie detaliile financiare ale înţelegerii.

Golgheterul camerunez, care a efectuat vizita medicală miercuri seara, la Roma, va purta numărul 99, a adăugat Anji.

În vârstă de 30 ani, Eto'o devine cel mai bine plătit jucător al planetei, urmând să încaseze un salariu anual de 'aproximativ 20,5 milioane euro', potrivit radio-televiziunii cameruneze. Suma nu a fost confirmată, însă, de negociatorul lui Anji, însărcinat cu transferurile, German Tkacenko, care a precizat că salariul atacantului va fi inferior sumei de 20 milioane euro.

'Îl aşteptăm pe Samuel la Moscova în cursul zilei de joi, pentru a începe pregătirile în vederea următorului nostru meci, cu Rostov, programat sâmbătă. El va locui la Moscova şi se va antrena cu echipa la baza noastră din regiunea moscovită', a declarat directorul general al clubului, German Cistiakov, citat de presa rusă.

Samuel Eto'o, desemnat de două ori cel mai bun jucător african al anului, urmează să fie prezentat suporterilor înainte de 11 septembrie, data viitorului meci de pe teren propriu al lui Anji, aflată pe locul 4 în campionatul Rusiei, după 21 de etape.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...