2017-01-16 17:46

ULTIMA ORA


Eto'o, primit ca un prinţ în Daghestan

 |  16:10
Eto'o, primit ca un prinţ în Daghestan

Atacantul camerunez Samuel Eto'o a fost primit sâmbătă ca un prinţ în Daghestan, unde a fost transferat, pe o perioadă de trei ani cu un salariu de 20 milioane euro pe sezon.

''Sunt un cetăţean al acestei lumi. Am plecat din Camerun animat de un singur vis - să devin fotbalist. Acum am alt obiectiv, să mă simt bine acolo unde sunt. Cu asemenea oameni cum sunt aici, cum să nu te simţi bine?'', s-a întrebat retoric jucătorul, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întâlnirea cu jurnaliştii a debutat cu un moment de reculegere, în memoria jucătorilor de hochei pe gheaţă de la clubul Lokomotiv Iaroslav. Reamintim că în urma unui accident aviatic au decedat 35 componenţi ai echipei, inclusiv antrenorii şi 4 juniori.

''Este pentru prima dată când vin aici şi sunt foarte surprins de tot ce văd'', a mai spus fotbalistul, în faţa numeroşilor gazetari prezenţi la conferinţa de presă.

Jucătorul camerunez din lotul formaţiei Anji Mahacikala vine în Daghestan numai pentru jocurile de acasă, în restul timpului, ca şi ceilalţi colegi de la club, Eto'o are domiciliul şi se antrenează doar la Moscova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image