2017-01-23 18:57


Evadatul din județul Hunedoara a fost prins

 |  10:13
Evadatul din județul Hunedoara a fost prins

Evadatul dat în urmărire naţională care a fugit în data de 15 septembrie, din Penitenciarul Bârcea Mare din judeţul Hunedoara, a fost reținut de poliţiştii din judeţul Caraş-Severin.

Fugarul a fost prins de poliţişti în faţa locuinţei tatălui său, din comuna Berzovia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 24,00, după ce pe raza întregului judeţ lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au organizat filtre, au desfăşurat activităţi de căutare cu efective mărite, desfăşurând totodată şi investigaţii specifice poliţieneşti.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, se afla în penitenciar pentru a executa o pedeapsă privativă de libertate de patru ani, în regim semideschis, pentru furt calificat. După ce a fost prins acesta a declarat că a dorit să ajungă acasă, la Sibiu, însă necunoscând drumul, fiindcă cea mai mare parte a distanţei până la Berzovia a parcurs-o pe jos, prin pădure, a ajuns la tatăl său. Acesta a evadat în 15 septembrie 2011, în apropierea oraşului Haţeg, în timp ce se afla la cules de cartofi la punctul de lucru situat în zona numită Ştei, motivând că trebuie să meargă la toaletă, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-16

TAGURI: evadat, Hunedoara, penitenciarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image