2018-12-10 06:38


EXCLUSIV. Focuri de armă la Gara de Nord. Iubitul Andreei Spătar a tras după un rival

 |  13:18
EXCLUSIV.  Focuri de armă la Gara de Nord. Iubitul Andreei Spătar a tras după un rival

Conform unor surse, iubitul modelului Andreea Spătar, Sorin Marica, a tras mai multe focuri de armă în zona Gării de Nord după un conflict cu un conducător auto în urmă cu mai puţin de jumătate de oră. Acesta din urmă e cunoscut sub numele de Papaie.

Conform unui martor ocular, pistolarul a coborât dintr-un BMW după ce “adversarul” a scos un baston telescopic. “A tras trei sau patru focuri după celălalt şofer. Mi  s-a părut a fi pistol cu bile”, a afirmat un martor ocular pentru Puterea.

Oficialii de la Poliţia Capitalei ne-au confirmat informaţia, dar nu au putut să ne ofere mai multe detalii.

Cei  implicaţi în incident au fugit la scurt timp, chiar înainte ca echipejele de poliţie să ajungă la faţa locului, însă au fost identificaţi.

Bătut de poliţişti în 2010

EXCLUSIV.  Focuri de armă la Gara de Nord. Iubitul Andreei Spătar a tras după un rival
zoom
Sorin Marica a mai fost implicat într-un scandal în luna decembrie a anului trecut. Iubitul Andreei Spătaru s-a certat cu o femeie care îşi parcase maşina în faţa porţii sale, iar el nu-şi mai putea scoate automobilul din curte. Şoferiţa a sunat la 112, iar poliţiştii veniţi la faţa locului l-au snopit în bătaie. Potrivit Cancan, persoana care i-a chemat pe poliţiştii bătăuşi a fost Ioana Şuteu, fosta soţie a celebrului compozitor Anton Şuteu, decedat, pe stradă, la 13 septembrie 2010. Sorin Marica a depus atunci plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 împotriva celor doi poliţişti care au intervenit, despre care a susţinut că l-au bătut crunt. Şi cei doi oameni ai legii au depus plângere la Judecătorie, acuzându-l pe Marica de ultraj.

CV

Sorin Marica s-a născut în anul 1974 în Bucureşti.

El este un tânăr afacerist român, care a reuşit de-a lungul anilor să strângă o avere considerabilă din afacerile sale. Împreună cu iubita sa, cu care are o fetiţă, a pus bazele unui hotel situat în zona Gării de Nord din Bucureşti, unde mai deţine şi o cofetărie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...