2017-01-18 01:46

ULTIMA ORA


EXCLUSIV: Udrea a rămas fără titlul de Cetăţean de Onoare al Vulcanului

 |  20:04
EXCLUSIV: Udrea a rămas fără titlul de Cetăţean de Onoare al Vulcanului

La nici două săptămâni după ce Consiliul Local al Municipiului Vulcan o declarase Cetăţean de Onoare al urbei, Elena Udrea a rămas fără acest titlu.

În urma unei plângeri făcute de fostul viceprimar Alina Cârstoiu pentru că pe lista cu cele 34 de propuneri se aflau şi câţiva consilieri locali, care se votaseră singuri, s-a decis ca votul să se reia, de data aceasta individual, pentru fiecare persoană în parte.

Cap de listă, Elena Udrea nu a mai reuşit să obţină majoritate, astfel că va trebui să fie mulţumită cu titlurile obţinute la Drobeta Turnu Severin, Bradu, Coloneşti şi Sânnicolau Mare.

Cei 18 consilieri vulcăneni prezenţi la şedinţă s-au anulat reciproc. 9 au fost pro, iar alţi 9 împotrivă, astfel că votul s-a reluat, ieşind din nou egalitate. Cum regulamentul prevede că este nevoie de o majoritate minimă de 10-8 pentru ca o propunere să fie aprobată, Udrea nu va mai putea fi celebrată cu ocazia sărbătorii oraşului, aşa cum era stabilit iniţial.

Pe 19 iulie, 34 de persoane au fost declarate în masă Cetăţeni de Onoare ai Municipiului Vulcan, printre care doi consilieri locali, dar şi alte rude ale aleşilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DANIEL
29 Iul 2011

Ce-am m avut si ce-am pie rdut !

Adauga un comentariu

Random image