2017-01-23 02:35


Executivul îşi asumă răspunderea pentru comasarea alegerilor

 |  11:10
Executivul îşi asumă răspunderea pentru comasarea alegerilor

Executivul îşi asumă răspunderea pentru proiectul legii de comasare a alegerilor şi promovarea judecătorilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Guvernul îşi va angaja răspunderea atât pentru proiectul legii de comasare a alegerilor, cât şi pentru legea privind promovarea judecătorilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în baza unei decizii politice luate în şedinţa de luni a Coaliţiei. Intenţia este ca angajarea răspunderii să aibă loc până la Crăciun, iar data alegerilor comasate să fie decisă ulterior, prin hotărâre de guvern", au declarat surse oficiale, potrivit realitatea.net.

Norma de reprezentare a parlamentarilor din legislaţia în vigoare va fi menținută, potrivit proiectului de comasare a alegerilor în 2012, lansat în dezbatere publică de Ministerul Administraţiei şi Internelor. Acest lucru indică faptul că numărul parlamentarilor nu va scădea, la locale populaţia luată în calcul fiind cea de la 1 ianuarie 2012, iar pentru generale, cea înregistrată la 31 octombrie 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-19

TAGURI: alegeri, Executiv, răspundereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image