2017-01-20 22:24

ULTIMA ORA


Exporturile de arme ruseşti au crescut cu un 1 miliard de dolari

 |  10:19
Exporturile de arme ruseşti au crescut cu un 1 miliard de dolari

Viktor Komardin, directorul adjunct al Rosoboronexport,  a estimat, miercuri, că exporturile de armament în 2011 vor depăşi cu 1 miliard de dolari indicii de anul trecut, însumând 9,7 miliarde de dolari.

Rosoboronexport este compania de stat ce deţine monopolul asupra exporturilor de armament ale Rusiei, iar directorul adjunct al societății a condus delegaţia rusă la expoziţia de arme 'LIMA 2011' din Langkawi (Malaysia), una din cele mai importante expoziţii de arme din regiunea Asia-Pacific.

'Cifra (exporturilor) va fi mai mare cu aproximativ un miliard faţă de 2010 (…) Anul acesta am semnat mai multe', a declarat Komardin, explicând că Rosoboronexport a încheiat anul trecut contracte în valoare de 9,5 miliarde de dolari, iar în prezent portofoliul de comenzi al companiei atinge 36 miliarde de dolari. Potrivit lui Komardin compania semnează anual în jur de 1500 de contracte privind vânzări de arme, tehnologie şi echipamente. 'Asia de Sud-Est este o piaţă foarte importantă pentru noi, deoarece reprezintă o parte semnificativă în vânzările totale ale Rosoboronexport. Ne propunem să extindem cooperarea noastră cu ţările din această regiune. Şi nu numai în exportul de produse finale: discutăm oportunităţi de a lansa proiecte comune de dezvoltare a armelor, de a organiza producţia de licenţă şi de întreţinere, precum şi de a stabili centre de servicii aici', a afirmat directorul adjunct al Rosoboronexport, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-12

TAGURI: arme, Rusia, exportComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image