2017-01-18 01:31

ULTIMA ORA


Externarea lui Teo Trandafir din Clinica AKH, amânată din cauza unei complicaţii septice

 |  13:07
Externarea lui Teo Trandafir din Clinica AKH, amânată din cauza unei complicaţii septice
Externarea lui Teo Trandafir din Clinica AKH din Viena afost amânată din cauza unei complicaţii septice, a anunţat Spitalul Universitardin capitala Austriei, unde aceasta este internată din 11 ianuarie, pentrutratatarea unei inflamaţii acute a pancreasului.

Potrivitultimului comunicat dat publicităţii de Clinica AKH Viena, externarea lui TeoTrandafir a fost amânată din cauza unei complicaţii septice, o echipă multidisciplinarăocupându-se de recuperarea acesteia.

ReprezentanţiiSpitalul Universitar din capitala Austriei au precizat că în prezent nu se poate spune când va fi externată Teo Trandafir.

Clinica AKHanunţa, la începutul lunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă uneiproceduri endoscopice, se recuperează bine şi ar putea reveni în ţară"curând".

"TeoTrandafir se recuperează bine în urma bolii care iniţial i-a pus în pericolviaţa. Am tratat cu succes infecţia generalizată şi suntem fericiţi că febrai-a scăzut - recuperarea ei continuă cu succes", spunea atunci profesorulMichael Gnant, de la departamentul de chirurgie al clinicii.

Teo Trandafir a fosttransportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena,după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatităacută de severitate medie.

Ea a fostinternată la Terapie Intensivă în clinica din Viena, iar echipa medicală aoptat pentru tratament, şi nu pentru intervenţie chirurgicală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image