2017-01-23 04:48


Facebook FC Steaua Bucureşti a ajuns la 100.000 de susţinători

 |  16:41
Facebook FC Steaua Bucureşti a ajuns la 100.000 de susţinători

FC Steaua Bucureşti anunţă pe site-ul său oficial că până astăzi, 9 ianuarie 2012, pe contul de facebook FC Steaua Bucureşti s-au înscris nu mai puţin de 100.000 de susţinători ai echipei. Clubul le mulţumeşte şi le promite fanilor de pe facebook că vor fi updataţi în permanenţă cu ştiri noi despre echipa favorită.

“Mulţumim frumos fanilor de pe facebook. Într-un an de zile am ajuns prima echipă din România care să aibă 100.000 de prieteni şi le promitem că vom face tot posibilul ca şi în clasamentul Ligii I să fim pe primul loc”, spune Narcis Răducan, directorul sportiv al clubului.

Iată postări ale jucătorilor Stelei:

Ciprian Tătăruşanu: 'Mulţumim tuturor celor care ne apreciază şi în viitorul apropiat îmi doresc să comunicăm cât mai mult pe chatul paginii noastre, iar celor care nu ne sunt prieteni în acest moment îi aşteptăm cu drag în această frumoasă familie numită Steaua'.

FlorinGardoş: 'Mă bucur că echipa noastră este susţinută şi pe site-urile de socializare, iar asta demonstrează încă o dată că Steaua este cea mai iubită echipă din România. Mulţumim şi vă aşteptăm în număr cât mai mare în tribune la meciurile Stelei'.

Valentin Iliev: 'Mă bucur că echipa noastră este pe primul loc pe facebook, unul dintre cele mai mari site-uri de socializare din lume. Îmi doresc ca la finalul campionatului echipa noastră să termine pe primul loc, aşa cum fanii noştri sunt pe primul loc'.

Novak Martinovic: 'Încă o dată se demonstrează că este cea mai mare echipă din România. Vă mulţumim pentru susţinere!'.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Steaua, facebook, sustinatori, 100.000Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image