2016-10-24 08:40

ULTIMA ORA


FC Krasnodar şi-a dat afară atacantul-bătăuş

 |  15:22
FC Krasnodar şi-a dat afară atacantul-bătăuş

Clubul de fotbal din prima ligă rusă FC Krasnodar l-a dat afară pe atacantul Spartak Gogniev, care a participat la o încăierare dintr-un meci cu echipa de rezerve, prezentându-se apoi cu buzele şi nasul sparte.

Precizarea a fost făcută de Liga rusă pe site-ul propriu, marţi, în comunicat arătându-se că numele fostului internaţional rus de 30 de ani a fost pur şi simplu radiat de pe lista cu jucătorii de la Krasnodar pentru anul viitor.

Gogniev a mai primit o amendă de 1.600 dolari din partea federaţiei şi o suspendare de 6 meciuri, după o bătaie generală la meciul din 4 noiembrie cu formaţia cecenă Terek Groznîi, în care l-a lovit cu pumnul şi pe arbitrul. Pe tunelul spre vestiare, el a fost bătut zdravăn de un grup de bărbaţi îmbrăcaţi în echipamentul lui Terek, dar şi în uniforme de poliţişti, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Gogniev, krasnodar, bataus, rusiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Antrenorul român Dan Petrescu, demis de la conducerea echipei Kuban Krasnodar Antrenorul român Dan Petrescu (48 de ani), a fost demis, marţi, de la conducerea echipei Kuban... 05 Oct 2016 | (0)
Rusia oferă regiunii Alep încă o zi de pauză umanitară Ministerul Apărării din Rusia a anunţat vineri după-amiază extinderea cu o zi a aşa-numitei... 21 Oct 2016 | (0)