2018-10-18 03:43


FC Utrecht organizează un meci de gală pentru Neşu

 |  16:06
FC Utrecht organizează un meci de gală pentru Neşu

După ce au anunţat că îi vor plăti salariul anual de 500.000 de euro pe toată durata contractului şi i-au propus un post în staff-ul administrativ, şefii lui FC Utrecht pregătesc o nouă surpriză pentru Mihai Neşu: un meci de gală, în 2012, la care să participe cei mai mari fotbalişti ai lumii, potrivit Realitatea.net.

scrie că FC Utrecht continuă să facă gesturi de recunoştinţă faţă de fundaşul român, imobilizat în scaunul cu rotile după o fractură de coloană. Astfel, şefii clubului olandez intenţionează să organizeze un meci de gală pentru Neşu, ocazie cu care să fie invitate să joace într-un meci demonstrativ mai multe nume sonore din fotbalul mondial şi care să aibă loc în prima parte a anului 2012. În cazul în care starea i se va îmbunătăţi, fostul fundaş al Stelei va avea ocazia de a da lovitura de începere a jocului şi va lua loc pe banca de rezerve a echipei sale.

Directorul general al lui Utrecht, Wilco van Schaik, a anunţat în urmă cu câteva zile că lui Neşu i se va propune un post în cadrul clubului: "Vrem să-l ajutăm pe Mihai. De aceea vrem să-l păstrăm şi să-i oferim un nou contract, într-o altă poziţie în club, din momentul când se va simţi în stare s-o facă" a declarat Van Schaik.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-09

TAGURI: mihai nesu, fc utrecht
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...