2017-01-24 05:07


Fed Cup - România a ratat calificarea în play-off

 |  17:19
Fed Cup - România a ratat calificarea în play-off

Echipa feminină de tenis a României a fost învinsă de formaţia Poloniei cu scorul de 2-1, vineri la Eilat (Israel), în Grupa D a zonei Euro-africane a Cupei Federaţiei (Fed Cup) şi a ratat calificarea în play-off-ul competiţiei.

Surorile Agnieszka şi Urszula Radwanska au întrecut în meciul decisiv perechea Irina Begu/Simona Halep cu 4-6, 6-0, 6-0. În setul trei, un moment psihologic s-a consumat în primul ''game'', când româncele au irosit două mingi de break. Polonezele au revenit şi apoi au fost de neoprit.

Simona Halep (50 WTA) a învins-o pe Urszula Radwanska (85 WTA) în două seturi, cu 7-6 (7), 6-4 în prima partidă de simplu. Simona a condus în primul set cu 5-2, dar apoi Urszula a întors scorul la 6-5. Halep a restabilit egalitatea, 6-6, şi a trimis meciul în tiebreak, unde s-a impus cu 9-7, după ce a fost condusă cu 4-2 şi a irosit două mingi de set. În setul secund, Halep a reuşit break-ul la scorul de 2-2 şi apoi şi-a fructificat avantajul, potrivit Agerpres.

Agnieszka Radwanska, numărul şase mondial, a învins-o apoi fără drept de apel pe Irina Begu (41 WTA) cu 6-1, 6-3 şi a restabilit egalitatea.

Polonia a câştigat grupa în urma acestui succes şi s-a calificat în semifinale. Învingătoarele din semifinale vor juca barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup. România învinsese anterior Croaţia cu 2-1 şi Luxemburgul cu 3-0.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: Romania, polonia, fed_cup, tenis, ratareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image