2017-01-20 13:59

ULTIMA ORA


Federaţia Română de Box încearcă reafilierea la AIBA

 |  11:03
Federaţia Română de Box încearcă reafilierea la AIBA

Federaţia Română de Box încearcă reafilierea la Asociaţia Internaţională a Boxului Amator (AIBA) printr-un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne privind suspendarea punerii în aplicare a deciziei de dezafiliere.

FR Box cere suspendarea deciziei AIBA ''până la la soluţionarea finală a litigiului pe care îl are cu AIBA la TAS, în data de 21 septembrie 2011'', potrivit unui comunicat transmis către Agerpres.

De această decizie depinde participarea sportivilor români la Campionatele Mondiale de la Baku (Azerbaidjan), competiţie care are loc în perioada 22 septembrie - 9 octombrie. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a primit din partea AIBA, în data de 6 septembrie, o adresa prin care i se aducea la cunoştinţă faptul că începând cu data de 6 septembrie 2011, FR Box este exclusă şi şi-a pierdut toate drepturile ce derivă din calitatea de membru AIBA.

Federaţia Română de Box a fost dezafiliată fiindcă nu a ţinut cont de decizia Comitetului Executiv al AIBA, care a impus alegeri pentru preşedinţia FRB înainte de 31 august, sub directa supraveghere a unui observator AIBA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-23

TAGURI: box, dezafiliere, AIBAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image