2017-01-21 02:16

ULTIMA ORA


Femeia muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă

 |  12:52
Femeia muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă

Femeiamuşcată de câini în curtea ADP Sector 5 a încetat din viaţă, vineri, laSpitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti.

Decesula fost constatat la ora 11.30, potrivit unor surse medicale.

MediculIoan Florescu, şeful Clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul"Bagdasar - Arseni", a declarat, vineri dimineaţă, că femeia era înstare critică şi în şoc posthemoragic şi că a fost supusă la trei intervenţiichirurgicale, printre care şi un transplant de piele pe porţiunile sfâşiate deanimale.

Joiseară, pacienta a fost supusă unui transplant de piele pe porţiunile sfâşiatede animale, pielea fiind adusă din banca de ţesuturi a profesorului Dan Enescu,managerul Spitalului de Urgenţă "Grigore Alexandrescu". Cele mai mariprobleme sunt la umărul drept şi la pulpele picioarelor, unde muşcăturile aufost mai grave, a precizat Ioan Florescu.

Medicula declarat vineri dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că acest caz este unuldintre cele mai grave pe care le-a văzut în timpul carierei sale.

"Leziunileproduse îndrăznesc să le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, unul dintrecele mai grave leziuni din patologia traumatică", a spus Florescu.

Ela adăugat că în urma muşcăturilor violente, au fost afectate tendoane, vase,nervi, au fost distruşi muşchi.

"Suntafectate tegumentele de la nivelul scalpului, membrele superioare de la umărpână la articulaţii, membrele inferioare de la şold până la tălpi. S-au distrustegumente, sunt efecte importante, s-au distrus muşchi pe toată suprafaţa,nervi, vase", a susţinut şeful Clinicii de chirurgie plastică.

TanioşaSachievici a fost angajată recent la o firmă de deşeuri din Constanţa, care urmasă deschidă un punct de lucru în Bucureşti. Ea primise acceptul de a ridica dela ADP Sector 5 un container pentru colectarea materialelor refolosibile,susţine patronul firmei, care, după ce a văzut reportajul la televizor, a venitla spital să-şi vadă angajata.

Pacientaa fost adusă, marţi dimineaţă, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" în starefoarte gravă, cu traumatisme severe, plăgi adânci provocate de muşcături decâini, şoc hipotermic şi hemoragic, fiind găsită în curtea ADP Sector 5.

Femeiaa fost operată, iar după intervenţia chirurgicală, care a durat patru ore, afost dusă în Secţia ATI a Spitalului "Bagdasar-Arseni", în prezentstarea acesteia find critică, a declarat medicul primar ATI VirginiaBărbulescu.

Victimaa fost găsită în curtea ADP Sector 5. Clădirea instituţiei este în conservaredin 2010, astfel că acolo nu erau angajaţi.

Poliţiaa declanşat o anchetă în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image