2019-01-24 14:51


Fenerbahce vrea să fie retrogradata

 |  11:35
Fenerbahce vrea să fie retrogradata

Fenerbahce Istanbul, campioana en titre a Turciei la fotbal, aflată în centrul unui scandal de meciuri trucate, solicită să fie retrogradată în divizia secundă, a afirmat un responsabil al clubului, citat de presa de pe malul Bosforului.

'Fenerbahce face obiectul unei campanii de denigrare, se vrea dezonorarea clubului', a precizat Ali Koc, vicepreşedinte al echipei turce, implicată într-o amplă anchetă judiciară ce vizează şi alte cluburi.

'Jucătorii noştri ne-au împărtăşit dorinţa lor de a juca în divizia secundă şi vom face o cerere în acest sens pe lângă Federaţia turcă de fotbal (TFF), chiar vineri', a declarat oficialul clubului, citat de publicaţiile Hürriyet şi Vatan.

În opinia lui Koc, prezentat ca viitor posibil preşedinte al clubului Fenerbahce, retrogradarea în divizia secundă va fi o cale pentru a salva onoarea clubului 'murdărită' de acuzaţiile de corupţie.

Autorităţile turce au respins apelul formulat joi Fenerbahce împotriva excluderii din ediţia 2011-2012 a Ligii Campionilor, din cauza anchetei judiciare în care este implicată.

Avocatul clubului din Istanbul, Haluk Burcuoglu, depusese o cerere de apel joi dimineaţa, la Comisia de arbitraj a Federaţiei turce de fotbal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...