2018-12-16 05:43


Fetiţă de trei ani, la spital după ce a fost bătută de mama ei şi alungată de acasă

 |  12:09
Fetiţă de trei ani, la spital după ce a fost bătută de mama ei şi alungată de acasă

Ofetiţă în vârstă de trei ani a fost internată la Spitalul Municipal din Curteade Argeş după ce a fost bătută şi alungată de acasă de către mama sa, care erabăută, iar poliţiştii au deschis dosar penal pe numele femeii.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş,comisar-şef Dănuţ Dinu, în noaptea de luni spre marţi s-a primit un apel la 112prin care se anunţa că o fetiţă în vârstă de trei ani şi patru luni, din Curteade Argeş, a fost alungată din casă de către mama sa, iar poliţiştii care auajuns la faţa locului au constatat că femeia era beată.

"Pefondul consumului de alcool, femeia, în vârstă de 25 de ani, din judeţul Olt,cu reşedinţa în Curtea de Argeş, şi-a lovit fiica şi a alungat-o din locuinţă.În urma incidentului fetiţa a fost transportată la Spitalul Municipal Curtea deArgeş, unde a fost examinată şi s-a stabilit diagnosticul, rămânând subsupraveghere medicală", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt alInspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Înacest caz a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi ProtecţiaCopilului Argeş, care va începe o anchetă pentru a stabili dacă fetiţa va maiputea rămâne în grija mamei sau dacă femeia va fi decăzută din drepturilepărinteşti. De asemenea, poliţişti i-au întocmit femeii dosar de cercetarepenală pentru lovire sau alte violenţe, rele tratamente aplicate minorului şipunerea în primejdie a unei persoane în neputinţă de a se îngriji.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...