2017-01-22 03:56

ULTIMA ORA


Fiica cea mică a lui Strauss-Kahn, martor-cheie în dosarul tatălui ei

 |  13:41
Fiica cea mică a lui Strauss-Kahn, martor-cheie în dosarul tatălui ei

Fiica cea mică a lui DominiqueStrauss-Kahn, Camille, ar fi fost audiată luni de justiţia americană, înainteca tatăl ei să fie trimis la închisoare, au declarat mai mulţi martori oculari,citaţi de Le Figaro, în ediţia electronică de vineri.

Doctorand la prestigioasa universitate Columbia, CamilleStrauss-Kahn, în vârstă de 26 de ani, fiica cea mică a fostului director al FMIeste în centrul acestui caz, ea fiind prima care s-a întâlnit cu tatăl său dupăce acesta a plecat de la hotelul Sofitel.

Mărturiaeste evident primordială pentru apărare: atât pentru acorobora declaraţiile ei cu cele ale tatălui său în legătură cu programul lui,cât şi pentru a descrie comportamentul acestuia în timpul întâlnirii lor.

În ziua respectivă, tatăl şi fiica, probabil însoţiţi şi de o atreia persoană, au avut o întâlnire în jurul orei 12.54 într-unrestaurant din apropiere. Când vine în Franţa sau în Europa, DominiqueStrauss-Kahn obişnuieşte să treacă prin Manhattan pentru a-şi vedea fiica.

Fiicalui Brigitte Guillemette, cea de-a doua soţie a lui Dominique Strauss-Kahn,Camille este căsătorită şi s-a instalat de un an la New York. Până acum câtevazile, viaţa sa era liniştită. În ultimele zile, ea şi-a închis contul deTwitter, iar pagina ei de pe site-ul universităţii Columbia nu mai esteaccesibilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image