2019-02-15 23:52


Fiica lui Bob Marley va realiza ţinutele jamaicanilor la JO

 |  16:10
Fiica lui Bob Marley va realiza ţinutele jamaicanilor la JO

 Triplul campion olimpic Usain Bolt şi ceilalţi componenţi ai delegaţiei Jamaicăi care vor participa la Jocurile Olimpice din anul 2012, vor purta la competiţia de la Londra ţinutele create de una fiicele legendarului cântăreţ jamaican de reggae Bob Marley, potrivit cotidianului britanic The Times.

'Nu vă pot spune care este tuşa 'Marley', aş trăda un secret, însă noi suntem plini de viaţă. Ador să mă joc cu motivele, cu textura', a declarat Cedella Marley (44 ani), care va colabora cu firma Puma la crearea echipamentului olimpic. 'Designul va fi ceva de genul Grace Jones întâlnindu-l pe tatăl meu, puternic inspirat de muzică şi cu o uşoară tentă retro', a adăugat stilista.

'Usain Bolt va alerga foarte rapid, îl veţi vedea probabil mai puţin de 10 secunde pe pistă. Sunt, deci, fericită că am fost aleasă să creez şi ţinutele pentru ceremoniile de deschidere şi de atribuire a medaliilor', a adăugat Cedella, al doilea dintre cei 11 copii ai lui Bob Marley.

Cedella Marley nu va fi singura fiică a unei legende a muzicii care va echipa o delegaţie olimpică. Fata lui Paul McCartney, fostul component al trupei Beatles, Stella, a fost aleasă să creeze ţinutele delegaţiei britanice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...