2016-12-08 18:11

ULTIMA ORA


Fiorentina l-a demis pe Sinişa Mihajlovic, înlocuit cu Delio Rossi

 |  12:13

Sârbul Sinisa Mihajlovic a fost demis din funcţia de antrenor al echipei italiene de fotbal Fiorentina, fiind înlocuit cu Delio Rossi, a anunţat luni fostul club al lui Adrian Mutu.

Tehnicianul sârb, contestat de mai mult timp din cauza rezultatelor slabe, nu a rezistat înfrângerii înregistrate duminică în faţa formaţiei Chievo Verona (0-1), în cadrul etapei a 11-a din Serie A.

Mihajlovic o preluase pe Fiorentina în 2010, când l-a înlocuit la cârma grupării 'viola' pe Cesare Prandelli, devenit selecţioner al Italiei. Sub conducerea sa, echipa din Florenţa a înregistrat doar 3 victorii de la startul acestui sezon, aflându-se în prezent pe locul 12 în clasament, după ce a încheiat sezonul trecut pe poziţia a 9-a.

Delio Rossi a pregătit în ultimele două sezoane formaţia Palermo, pe care a reuşit să o califice de fiecare dată în Europa League, însă contractul său nu a mai fost prelungit de preşedintele clubului sicilian, Maurizio Zamparini, supranumit 'mâncătorul de antrenori', informează Agerpres.

Sinisa Mihajlovic este al şaselea antrenor demis de la începutul actualei ediţii a campionatului italian, după Roberto Donadoni (Cagliari), Stefano Pioli (Palermo) - ambii concediaţi chiar înaintea startului de sezon, Gian Piero Gasperini (Inter Milano), Pierpaolo Bisoli (Bologna) şi Marco Giampaolo (Cesena).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image