2017-01-21 10:41

ULTIMA ORA


Fiul cel mic al primarului din Deta susţine că este ameninţat în continuare de părţile vătămate

 |  13:41
Fiul cel mic al primarului din Deta susţine că este ameninţat în continuare de părţile vătămate

Fiul cel mic al primarului din Deta CălinRoman, arestat alături de alte trei persoane în urma altercaţiei dinlocalitate, susţine că se teme pentru viaţa sa şi că încă este ameninţat depărţile vătămate din dosar.

Fiul cel mic al primarului din Deta Călin Roman a declarat, miercuri,la ieşirea din sala de judecată a Tribunalului Timiş - instanţă care urma săjudece recursul depus de cei patru suspecţi împotriva măsurii arestăriipreventive - că încă se teme pentru viaţa sa şi că este ameninţat în continuare depărţile vătămate şi de rudele acestora, informează Mediafax.

Întrebat de jurnalişti dacă au fost ameninţaţi de părţile vătămate şirudele acestora, Călin Roman a răspuns: "Încă ne ameninţă".

De asemenea, el a fost întrebat dacă este o victimă a acestui scandal şi a răspunsafirmativ.

El a precizat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când aavut loc conflictul, el şi ceilalţi suspecţi au fost atacaţi cu"bâte" de către părţile vătămate, care au început scandalul, şi căuna din părţile vătămate avea un pistol pe care a încercat zece minunte să îlarmeze.

Magistraţii Tribunalului Timiş au aprobat, miercuri, cerereainculpaţilor de a amâna judecarea recursului împotriva măsurii de arestarepreventivă, până în 3 august, pentru ca aceştia să îşi poată angaja apărători.

Cei patru suspecţi vorrămâne în arestul Poliţiei Judeţene Timiş până la judecarea recursului, în timp ce fiulcel mare al primarului, Bogdan Roman, pentru care s-a emis mandat de arestareîn lipsă, este în continuare căutat de poliţişti.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrullocalităţii Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane,în urma căruia trei tineri au fost înjunghiaţi.

Agresorul a fostidentificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului dinoraşul Deta, Petru Roman (PDL). Potrivit poliţiştilor, şifratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de laterasa din centrul oraşului Deta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image