2018-12-17 04:46


Fiul creatorului de antiviruşi Evgheni Kaspersky, răpit la Moscova

 |  13:47
Fiul creatorului de antiviruşi Evgheni Kaspersky, răpit la Moscova
Fiul antreprenorului rus Evgheni Kaspersky, IvanKaspersky, în vârstă de 20 de ani, a fost răpit marţi, în drum spre serviciu,însă firma de programe informatice antivirus a cerut presei să incetezespeculaţiile cu privire la acesta.

Separe că Ivan Kaspersky a fost dat dispărut în Moscova, relatează RIA Novosti înpagina electronică.

"KasperskyLab cere presei să înceteze să răspândească zvonuri şi speculaţii despreevenimente legate de membrii familiei lui Evgheni Kaspersky", afirmăcompania, într-un comunicat. "Evgheni Kaspersky lucrează normal, dar acomentat că informaţia pusă în circulaţie este dăunătoare pentrucompanie", continuă textul.

Ivan Kaspersky, în vârstă de 20de ani, se pare că a fost răpit marţi, în drum spre serviciu.

Site-ulrus Life News afirmă că răpitorii au cerut suma de trei milioane de euro (4,3milioane de dolari), în schimbul eliberării acestuia.

Companiainformatică, unul dintre puţinele succese ruseşti care nu sunt legate desectorul energetic, nu a confirmat, dar nici nu a negat informaţiile.

Răpitoriilui Ivan Kaspersky, fiul cel mic al preşedintelui firmei ruseşti de programeantivirus Kasperksy Lab l-au eliberat joi după ce au primit o răscumpărare,susţine vineri site-ul Lifenews.ru.

"Răscumpărarea pentrueliberarea lui Ivan a fost plătită, nu cunosc valoarea, dar se ştie că tânărula fost predat", a declarat osursă apropiată anchetei pentru publicaţia electronică.

Potrivitsite-ului, care a obţinut confirmarea informaţiei şi din alte surse,răscumpărarea a fost plătită joi. Tânărul este acum în siguranţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...