2018-12-19 02:04


Fiul lui Adrian Năstase rămâne fără permis, instanţa a respins irevocabil contestaţia sa

 |  21:34
Fiul lui Adrian Năstase rămâne fără permis, instanţa a respins irevocabil contestaţia sa

Fiul lui Adrian Năstase rămâne fărăpermis auto pentru o perioadă 90 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti arespins irevocabil contestaţia lui Andrei Năstase faţă de măsura Brigăzii PoliţieiRutiere, care l-a surprins, în august 2009, conducând cu 140 km/oră înBucureşti.

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, irevocabil,contestaţia lui Andrei Năstase - fiul liderului PSD Adrian Năstase - împotrivaunui proces-verbal întocmit de poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră dinBucureşti, care au decis suspedarea permisului acestuia pentru trei luni,pentru viteză excesivă.

Tribunlaul Bucureşti (TB) a respins recursul lui Andrei Năstase împotrivadeciziei Judecătoriei Sectorului 1, prin care i s-a respins cererea de anulare a procesului-verbal întocmit depoliţiştii rutieri.

Astfel, procesul-verbal din august 2009, este considerat corect, urmând afi pus în executare.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a respins, în 13 iulie 2010 acţiuneadepusă de Andrei Năstase la instanţă, în care acuza "vicii" şi "greşeli" ale aparatului de înregistrarea care, în august 2009, l-a înregistrat rulând cu peste 140 de km/hîn Capitală.

La acel moment, poliţiştii de laBrigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti au decis să-i suspende lui AndreiNăstase dreptul de conduce pe o perioadă de 90 de zile, măsurăcontestată de acesta în instanţă.

Pe toată perioada procesului, Andrei Năstase a avut dreptul să conducă, înbaza unui document provizoriu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...