2017-01-19 08:51

ULTIMA ORA


Fiul şefului AVAS merge la închisoare pentru trafic de droguri

 |  10:33
Fiul şefului AVAS merge la închisoare pentru trafic de droguri

Fiul şefului AVAS, Andrei Aurel Popa, va executa 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru trafic de droguri, având o condamnare mai veche, cu suspendare. De asemenea, acesta a fost condamnat recent și pentru deţinere de droguri pentru consum propriu, însă a fost achitat pentru ultima acuzaţie de trafic.

Potrivit deciziei publicate pe site-ul Tribunalului Bucureşti, Andrei Aurel Popa, în vârstă de 28 de ani, a fost achitat de judecători prin decizia pronunţată marţi, pentru acuzaţia de trafic de droguri, însă a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au hotărât ca acesta să execute în totalitate două pedepse, astfel că, în cazul în care decizia rămâne definitivă, tânărul va executa 3 ani şi 6 luni de închisoare. Acest lucru s-a întâmplat fiindcă Andrei Popa mai avea o condamnare definitivă la trei ani de închisoare cu suspendare, dispusă definitiv în 2009 de Curtea de Apel Constanţa.

Trimis în judecată în acelaşi dosar, Elias Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru trafic de droguri.

Înstanţa a dispus ca Popa să rămână în continuare în arest, însă decizia de marţi a Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Fiul şefului AVAS a fost prins în flagrant de poliţiştii de la antidrog, la începutul lunii august 2011, în zona Pieţei Chibrit din Bucureşti, în timp ce făcea o tranzacţie cu canabis, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: AVAS, droguri, închisoare, Andrei_Aurel_PopaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image