2019-01-24 04:27


Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost arestat pentru 29 de de zile!

 |  18:09
Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost arestat pentru 29 de de zile!

InstanţaTribunalului Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a luiRăzvan Andrei Plăcintă, acesta fiind acuzat de tentativă de omor calificat,tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravurişi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivitdeciziei de miercuri a Tribunalului Bucureşti, Răzvan Andrei Plăcintă ar urmasă stea în arest în perioada 8 decembrie - 5 ianuarie.

Deciziapoate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

RăzvanAndrei Plăcintă a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de către procuroriibucureşteni, care au solicitat, miercuri arestarea preventivă a tânărului,pentru 29 de zile, cerere care a fost admisă.

Acestaeste urmărit penal pentru tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere,tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburareaordinii şi liniştii publice.

Înurma cercetărilor efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureştişi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, s-a constatat că, "în seara de 6decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (iubitasa - n.r.), a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iarulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţiivătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spartluneta".

"Înmomentul în care în apărarea părţii vătămate au intervenit martorul M.M. şipartea vătămată S.N., învinuitul, aflat la volanul unui autoturism marcaRenault, s-a urcat de mai mult ori cu acesta pe trotuar, cu intenţia vădită dea-i lovi; în aceste condiţii, în timp ce încerca să ţină cu mâinile de capotamaşinii, partea vătămată S.N. a căzut în faţa acesteia, iar învinuitul, prinmanevre succesive în faţă şi în spate, a trecut peste partea vătămată", searăta într-un comunicat, remis agenţiei MEDIAFAX, de către Parchetul Capitalei.

Sursacitată spune că, prin derularea evenimentelor descrise, s-a produs o tulburarea ordinii şi liniştii publice, în zonă apărând mai multe persoane, care auîncercat să-l oprească pe învinuit, una dintre acestea folosind un pistol cugaze, cu care a tras mai multe focuri.

Înurma incidentului din 6 decembrie, petrecut în zona intersecţiei Ştirbei Vodăcu Berzei, înspre Piaţa Matache, Andrei Plăcintă a ajuns la Serviciul Urgenţede la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o rană la mână.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...