2017-01-22 22:18


Fiul unui primar din Timiş, căutat de Poliţie după ce a înjunghiat trei tineri

 |  12:34
Fiulprimarului din localitatea Deta, judeţul Timiş, Bogdan Daniel Roman, estecăutat de poliţişti, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a înjunghiattrei tineri cu un cuţit, în urma unui conflict izbucnit pe o terasă din centruloraşului, victimele fiind transportate la spital.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, în noaptea desâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta a izbucnit unconflict între mai multe persoane, în urma căruia trei tineri au fost răniţi"cu o armă albă".

Eaa precizat că o patrulă de Poliţie care trecea prin zonă a intervenit pentruaplanarea conflictului, însă agresorul a reuşit să fugă înainte ca oameniilegii să ajungă la faţa locului.

Conformanchetatorilor, agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman, de31 de ani, fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman.

BogdanDaniel Roman i-a înjunghiat pe cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi31 de ani, doi dintre răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de UrgenţăTimişoara, iar al treilea la spitalul din Deta.

MădălinaMezdrea a mai spus că pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentruultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept în locuripublice a unei arme albe, iar la ora transmiterii acestei ştiri, el este căutatde oamenii legii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-06-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image