2017-01-19 17:20

ULTIMA ORA


Focuri de armă în Capitală. Un bulgar a furat un taxi

 |  13:55
Focuri de armă în Capitală. Un bulgar a furat un taxi

Poliţiştii bucureşteni au fost nevoiţi să tragă maimulte focuri de armă în plan vertical pentru prinderea unui cetăţean bulgarcare, luni noapte, a furat un taxi după ce l-a ameninţat pe şofer cu un cuţit,urmărirea încheindu-se la intrarea în localitatea Mogoşoaia, unde agresorul afăcut accident.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, marţi, că bărbatuli-a făcut semn şoferului unui taxi să oprească, s-a urcat în maşină şi i-a spusacestuia să-l ducă la o farmacie.

În timpulcursei, cetăţeanul bulgarul a scos un cuţit şi l-a ameninţat pe şofer, care s-adat jos din maşină. Astfel, bărbatul s-a urcat la volan şi a plecat cutaximetrul.

Maşina afost dată în atenţie de către poliţişti, fiind depistată de un echipaj alBrigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, care a pornit în urmărirea ei. Peparcursul urmăririi, ofiţerii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armăîn plan vertical.

Cursa s-aîncheiat la intrarea în localitatea ilfoveană Mogoşoaia, când cetăţeanul bulgara pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit cu maşina de gardul ronduluidin sensul giratoriu.

Bărbatul afost dus la spital, fiind supus unor investigaţii medicale. De asemenea,bărbatului i-au fost recoltate probe biologice şi urmează să fie audiat deofiţerii Serviciului Furturi Auto, care au preluat ancheta.

Mai mulţimartori şi persoane care au văzut traseul urmat de cetăţeanul bulgar suntaudiaţi de poliţişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-12-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image