2016-12-06 05:06

ULTIMA ORA


Focuri de armă la Aeroportul Otopeni

 |  07:11
Focuri de armă la Aeroportul Otopeni

Un conflict cu focuri de armă a izbucnit, miercuri noapte, între mai mulţi taximetrişti în zona Aeroportului Otopeni. O persoană a fost ușor rănită, iar din primele cercetări rezultă că focurile de armă ar fi fost trase cu un pistol cu bile de cauciuc.

Poliţia Transporturi a Aeroportului Otopeni a solicitat intervenţia jandarmilor în jurul orei 21.00, iar un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a aplanat conflictul, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea.

La ora 22.00 a izbucnit un alt conflict între taximetrişti care a necesitat intervenția jandarmilor. Jandarmii au notat numerele de înmatriculare a două maşini, care au părăsit în grabă zona, și le-au comunicat organelor competente, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

În timpul celui de-al doilea conflict s-ar fi folosit o armă cu bile de cauciuc.

În vârstă de 43 de ani, persoana rănită a refuzat să fie dusă la spital și a primit îngrijiri la faţa locului, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-01

TAGURI: focuri_de_armă, Otopeni, taximetriștiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Taximetriști care au amenințat clienții, pedepse grele la închisoare Judecătorii de la Curtea de Apel au decis să îi condamne la 18 ani, respectiv 14 și 10 ani de... 24 Noi 2016 | (0)
Doi angajați SRI, sancționați din cauza lui Ioan Becali Doi angajați ai Serviciului Român de Informații (SRI) au fost sancționați disciplinar și... 23 Noi 2016 | (3)