2017-01-22 10:16

ULTIMA ORA


Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

 |  16:50
Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Poliţiştii de frontieră suceveni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări în zona punctului de trecere a frontierei Siret, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, Dănuţ Strugaru.

Au fost reţinuţi doi cetăţeni români care transportau peste frontiera de stat aproximativ 100.000 de pachete ţigări de contrabandă ce urmau să ajungă pe piaţa neagră, informează Agerpres.

Pentru reţinerea contrabandiştilor poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase patru focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Ţigările, în valoare de aproximativ 900.000 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră. Totodată, microbuzul cu care erau transportate ţigările, în valoare de 3.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Siret.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image