2019-02-20 01:31


Forțele de ordine au deschis focul în Siria

 |  22:18
Forțele de ordine au deschis focul în Siria

Forţele de securitate siriene au deschis focul vineri pentru a dispersa mii de manifestanţi, care cereau înlăturarea de la putere a regimului preşedintelui Bashar al-Assad. În confruntări un om a murit, potrivit postului de televiziune Al Jazira.

Protestatarii au ieşi din nou în stradă în regiunile Damasc, la Hama, Deraa, Homs, dar şi în oraşele Amouda şi Deir Ezzor, au anunţat reprezentanţi ai organizaţiilor Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO) şi Comitetele locale de coordonare (LCC).  Un om a murit în confruntări. De asemenea, s-au înregistrat răniţi în localităţile Homs şi Nawa, în provincia Deraa, iar o manifestaţie feminină a avut loc la Jassem, unde legăturile telefonice au fost întrerupte.

Potrivit televiziunii publice siriene, diferite grupări armate au atacat vineri un punct de control din Talbiseh, în provincia Homs, rănind mai mulţi membri ai forţelor de ordine. De asemenea, în jur de 50 de persoane au încercat fără succes să-i incite la proteste pe credincioşii de la moscheea al-Hassan din al-Midan, o suburbie a Damascului, citează Xinhua. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-14

TAGURI: Siria, manifestanți, Bashar al-Assad
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...