2017-01-20 14:03

ULTIMA ORA


Fost angajat la Permise Argeş, reținut pentru trafic de influenţă

 |  11:17
Fost angajat la Permise Argeş, reținut pentru trafic de influenţă

Un fost angajat al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş a fost reținut pentru că cerea câte 2.000 de euro pentru promovarea examenului de obţinere a permisului auto, fără ca absolvenţii de şcoli de şoferi să se prezinte la examen.  Fiindcă Ovidiu Cătălin Zaiciuc a primit banii de la patru persoane, dar nu şi-a ţinut promisiunea de a-i ajuta să promoveze examenul, a fost încadrat la trafic de influenţă şi nu la luare de mită.

Cinci persoane l-au denunţat săptămâna trecută pe Ovidiu Cătălin Zaiciuc, fost angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş, acuzându-l că a pretins şi primit bani, promiţându-le că va interveni pe lângă funcţionari ai Serviciului, pentru a le facilita obţinerea permisului, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judeţean Argeş, şi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Sesizarea reclamanților se referă la lunile septembrie şi octombrie când fostul angajat, analist programator până în august 2011, a cerut câte 2.000 de euro şi a promis că în schimbul banilor cei cinci vor primi permise de conducere fără a se prezenta la examen.

Trei dintre cei cinci reclamanţi nu ştiu să scrie şi să citească, potrivit unor surse judiciare.

Pentru un moment, polițiștii nu au reuşit să dovedească dacă fostul angajat a avut legătură şi cu alţi angajaţi ai instituţiei în comiterea infracţiunii. Vinovatul a fost reţinut iniţial pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: permise, arestat, traficComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image