2017-01-25 03:27


Fostul campion mondial Mike Bernardo, descoperit mort în locuinţa sa

 |  11:02
Fostul campion mondial Mike Bernardo, descoperit mort în locuinţa sa

Mike Bernardo, fostul campion din K-1, a fost descoperit mort în locuinţa sa din Cape Town, Africa de Sud, la doar 42 de ani. Primele cercetări efectuate de poliţişti  arată că este vorba de sinucidere.

La aflarea veştii morţii fostului campion, prietenii, apropiaţii şi elevii au postat sute de mesaje pe reţelele de socializare. Deşi prietenii exclud varianta sinuciderii, fiind cunoscută credinţa fantastică pe care acesta o avea în religie şi în Dumnezeu, o sursa din kickboxing a declarat că Bernardo şi-ar fi luat viaţa.

Mike Bernardo este unul dintre cei mai mari campioni din K-1, câştigând circuitul în vremurile sale "de aur" şi reuşind să-i învingă, printre alţii,pe Cro Cop, Andy Hug, Francisco Filho, Branco Cikatic si Peter Aerts. În total, în cariera sa, a înregistrat un palmares de 54 de victorii, 18 înfrângeri si 3 egalări.

“Este o tragedie. Nu l-am cunoscut personal însa îl ştiu de foarte mult timp. Este o legenda K-1 si un mare sportiv. Este un bun luptător de braţe. Am furat puţin din stilul lui, dar cu timpul, eu l-am perfecţionat mai mult. La vremea aceea era in primii 5 luptători din K1”, a declarat Daniel Ghiţă pentru Sport.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-08

TAGURI: Mike_Bernardo, sinucidere, K-1Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image