2016-10-27 02:25

ULTIMA ORA


Fostul prefect de Iaşi, condamnat

 |  16:06
Fostul prefect de Iaşi, condamnat

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi l-au condamnat pe fostul prefect liberal Radu Vasile Prisăcaru la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, iar fostul şef al Agenţiei Domeniilor Statului, Flavius Ioniţă, a fost achitat în dosarul în care cei doi au fost judecaţi timp de cinci ani, în urma unui denunţ făcut la DNA de omul de afaceri local, Dorin Forna.

Totodată, magistraţii au decis ca avocatul Toni Baltag să fie achitat, după ce a fost acuzat de complicitate la luare de mită, iar omul de afaceri Cristian Maftei a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru acte de corupţie. Fostul prefect Radu Vasile Prisăcaru şi omul de afaceri Cristian Maftei au la dispoziţie 10 zile pentru a ataca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decizia instanţei din Iaşi, susţine avocata fostului prefect, Sandra Grădinaru. Condamnarea lui Radu Vasile Prisăcaru s-a făcut în lipsă, întrucât el a plecat la sfârşitul săptămânii trecute, cu un avion, la Londra.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: vasile prisacaru, condamnat



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un număr de 13 români, condamnaţi în Franţa pentru furt Un număr de 13 români au fost condamnați, joi, la Besançon, la pedepse de până la patru ani... 07 Oct 2016 | (0)
Victor Becali vrea să fie eliberat condiționat Victor Becali, condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani și opt luni de închisoare cu... 17 Oct 2016 | (1)